Shoppen: business chic zoals koningin Letizia

Wij hebben koningin Máxima, Spanje heeft koningin Letizia. De vrouwen hebben niet alleen hun titel gemeen, maar ook hun...

Lees ook

Wij hebben koningin Máxima, Spanje heeft koningin Letizia. De vrouwen hebben niet alleen hun titel gemeen, maar ook hun schoonheid en goed gevoel voor mode. We betrappen koningin Letizia nooit op een misser en ook deze week is ze weer in een stijlvolle outfit gespot. De Spaanse koningin is business chic in een grijs mantelpakje. Wij kopiëren graag haar look!

Shoppen: business chic zoals koningin Letizia © Getty Images

Koningin Letizia en haar man koning Felipe brachten gisteren een bezoekje aan de Universiteit van Salamanca. Het koningspaar woonde de Honoris Causa Investitures bij, een academische ceremonie. Zoals we van Letizia gewend zijn, trok ze een prachtige outfit uit de kast voor deze gelegenheid. De koningin staat bekend om haar chique outfits en ze stelde ons niet teleur.

De 43-jarige royal koos voor een grijs mantelpakje van kasjmier. Zowel de top als de rok zijn prachtig getailleerd en benadrukken het strakke figuur van Letizia. Het mantelpakje is ontworpen door Carolina Herrera, één van de favoriete designers van de Spaanse koningin.

De chique look van Letizia nemen wij graag over voor een zakelijke bespreking of een plechtige gelegenheid. Met deze items kopieer je de look:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook