Video: Melissa McCarthy is grandioos in Lip Sync Battle met Jimmy Fallon

Deze video wil je zien! Melissa McCarthy is grandioos in deze Lip Sync Battle met Jimmy Fallon. Wie vind jij dat er gewo...

Lees ook

Deze video wil je zien! Melissa McCarthy is grandioos in deze Lip Sync Battle met Jimmy Fallon. Wie vind jij dat er gewonnen heeft?

De Lip Sync Battles zijn niet meer weg te denken van tv. En ook de celebs willen maar al te graag meedoen. Zo vergezelde Beyoncé laatst nog Channing Tatum in de Lip Sync Battle op Spike TV. Je zou bijna vergeten dat de Lip Sync Battles ooit begonnen zijn bij Jimmy Fallons Tonight Show. En het duurde ook even voordat Jimmy het weer aandurfde. Gister was het dan eindelijk weer zo ver. Aan Melissa McCarthy de eer om tegen de presentator te battelen.

Video: Melissa McCarthy is grandioos in Lip Sync Battle met Jimmy Fallon © YouTube

Jimmy startte de battle met een ietwat aparte songkeuze: ‘Brand new key’ van Melanie uit 1971. Maar ach, een perfect nummer als je wilt laten zien hoe goed je bent in rolschaatsen zonder skates!

Video: Melissa McCarthy is grandioos in Lip Sync Battle met Jimmy Fallon © YouTube

Melissa pakte het wat anders aan. Gewapend met een zwarte baseball pet en een paar geweldige dance moves rapte zij vol overtuiging ‘X gonna give it to ya’ van DMX. Eerlijk is eerlijk, de toon is gezet. Wij zijn onder de indruk. Jimmy nog niet: “Je zou het bijna niet geloven, maar dat liedje speelden we op mijn bruiloft.” Vast als openingsdans, hè Jimmy?!

Video: Melissa McCarthy is grandioos in Lip Sync Battle met Jimmy Fallon © YouTube

Jimmy’s tweede lied was iets meer van deze tijd. Hij koos voor Zayn Maliks ‘Pillow Talk’. Ook hilarisch, maar de glitterbom die Melissa daarna afvuurde, met haar vertolking van ‘Colors of the wind’ uit de Disney film ‘Pocahontas’: blown away, en dit keer ook Jimmy… Druk op de pijltjes om de beelden te bekijken.

Meer Lip Sync Battles:

Laatste nieuws

Zie ook