Máxima maakt zich hard voor muziekles op de basisschool

Vind je het belangrijk dat jouw kind op de basisschool muziekles krijgt? Dan ben je het eens met koningin Máxima, want d...

Lees ook

Vind je het belangrijk dat jouw kind op de basisschool muziekles krijgt? Dan ben je het eens met koningin Máxima, want daar maakte zij zich afgelopen woensdag hard voor. Ze maakte haar opwachting bij het symposium ‘Muziekeducatie doen we samen’ in het Conservatorium van Amsterdam. 

Onze koningin woonde een bijeenkomst bij waar gepraat werd over hoe de groepsleerkracht en vakdocent muziek samen kunnen zorgen voor goed muziekonderwijs op de basisschool. Ook nam ze het eerste exemplaar van de publicatie ‘Muziekeducatie doen we samen’ in ontvangst. Hierin staan de resultaten van het gelijknamige samenwerkingsproject tussen de pabo’s en het Conservatorium van Amsterdam.

Uiteraard trok Máxima voor deze speciale gelegenheid een mooie outfit uit de kast. De beeldschone koningin droeg een bruinkleurige getailleerde jurk (uiteraard van Natan) met bijpassende pumps en clutch. De echte eyecatcher van de look is de statementketting met prachtige bloemen. Om door een ringetje te halen!

Ook leuk om te lezen: Koningin Máxima is pretty in pink

Laatste nieuws

Zie ook