Zien: zeldzame foto van Queen Elizabeth als 13-jarig meisje

Over #ThrowbackThursday gesproken! Niemand zou denken dat Queen Elizabeth in april alweer 90 kaarsjes mag uitblazen. De...

Lees ook

Over #ThrowbackThursday gesproken! Niemand zou denken dat Queen Elizabeth in april alweer 90 kaarsjes mag uitblazen. De koningin van Engeland ziet er nog hetzelfde uit als een paar jaar geleden. Maar een écht jonge Elizabeth hebben we niet zo vaak gezien… Bekijk hier het zeldzame kiekje van Queen Elizabeth als 13-jarige tiener!

Prins Charles bezocht deze week een liefdadigheidsevenement van Send a Cow in Bath, Engeland. De prins kreeg een bijzonder cadeau overhandigd, namelijk een portret van zijn moeder als 13-jarig meisje. De foto is in 1939 genomen door de Canadese fotograaf Lawrence Audrain.

Het is een prachtige zwart-wit foto waarop de Queen – toen nog prinses – te zien is met een schuifspeldje in haar lokken, gehuld in een keurig jurkje. Prins Charles was blij verrast met het portret. “Ik ga vragen of mijn moeder zich dit nog herinnert en nog weet wat ze droeg,” zei hij toen hij de foto in handen kreeg.


Wedden dat dit portret een mooi plekje krijg in het koninklijk huis!

Lees hier hoe de royals vakantie vieren.

Laatste nieuws

Zie ook