6 beauty hacks waar iedere vrouw iets aan heeft

Wij maken je leven een stúk makkelijker met deze beauty hacks die iedere vrouw zou moeten weten. Benieuwd? Lees dan snel...

Lees ook

Wij maken je leven een stúk makkelijker met deze beauty hacks die iedere vrouw zou moeten weten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Gebruik mascara ook als eyeliner

Heb je een feestje op de planning vanavond en kom je erachter dat je eyeliner op is? Don’t worry! Met mascara kun je heel makkelijk een wing zetten. Pak er een schuin afgesneden kwastje bij en maak deze zwart met mascara. Zet nu je eyeliner zoals je altijd doet, et voilà.

2. Creëer vollere lippen

Neem een licht oogpotlood en kleur het midden van je lippen in. Vervaag dit een beetje met je vingers en doe er vervolgens een mooie lipgloss over. Het midden van je lippen zal nu meer oplichten, wat zorgt voor optisch vollere lippen. Wie wil dat nu niet? Lees hier hoe Rosie Huntington-Whiteley haar vollere lippen creëert.

3. Tip voor extra felle oogschaduw

Dat lichte of witte oogpotlood komt hier ook weer van pas. Kleur je gehele ooglid in om ervoor te zorgen dat een felle oogschaduw nóg meer van je oog afspringt. Make it pop!

4. Zo krijg je lange en volle wimpers

Lange wimpers zorgen voor een mooie oogopslag. Ben jij helaas niet gezegend met een paar lange en volle wimpers? Dan is dit dé beauty hack voor jou! Gebruik babypoeder om je wimpers te verlegen. Breng het aan op een wattenstaafje en bestrijk je wimpers hiermee tussen de mascara lagen in.

5. Matte lippen truc

Ben jij in de mood voor matte lippen, maar heb je alleen maar glossy lipsticks bij je? Maak je glossy lip dan mat met een tissue en transparante poeder. Hoe het werkt? Nadat je de lipstick hebt aangebracht, houd je de tissue ertegenaan en smeer je met een kwastje het transparante poeder erover heen. That’s it!

6. Zo zijn je wenkbrauwen altijd in model

Gebruik een tandenborstel met wat haarspray om je wenkbrauwen elke dag op hun plaats te houden, dan heb je geen wenkbrauwgel meer nodig.

Lees ook: 9 beautylessen van de maku-up artist van Rosie Huntington-Whiteley!

En dit is het geheim achter de perfecte eyeliner van Adele…

Laatste nieuws

Zie ook