O jee: zit Estelle Cruijff diep in de schulden?

Oh oh... Nog geen week geleden bracht 'Story' het nieuws dat Estelle Cruijff minder alimentatie dan gehoopt zou krijgen...

Lees ook

Oh oh… Nog geen week geleden bracht ‘Story’ het nieuws dat Estelle Cruijff minder alimentatie dan gehoopt zou krijgen van ex Ruud Gullit. En nu zit ze volgens ‘Weekend’ zelfs diep in de schulden.

Tja, als dat allemaal waar is, dan zal Estelle toch echt wat moeten veranderen aan haar huidige levensstijl…

Diep in de schulden

Estelle zou €21.000 aan alimentatie eisen, maar moet genoegen nemen met ruim €17.000 minder (in hoger beroep is haar verzoek afgewezen, zie video hierboven). Estelle zou vermoedelijk aanspraak mogen maken op zo’n €4000 per maand – en om haar luxe leventje toch te kunnen bekostigen zou de blondine nu geld geleend hebben bij vrienden.

Ook beweren boze tongen dat Estelle tijdens haar verblijf op Ibiza druk op zoek is geweest naar een rijke man. Zo werd ze gekoppeld aan Jeroen Kool, een ex van Lieke van Lexmond, én een man met een vermogen van 20 miljoen. Jeroen ontkent stellig dat hij en Estelle iets gedaan zouden hebben. Ook was de blondine deze zomer bijna op elk VIP-feest te vinden en at ze in de meest luxueuze restaurants. De rekening? Die liet ze betalen door rijke vrienden.

En nu?

Estelle woont momenteel in een appartement aan de Zuidas. Zij huurt dit voor €2.000 per maand en dat betekent dat een groot deel van de alimentatie daar aan op gaat. “Estelle heeft de afgelopen maanden veel geld geleend bij vrienden, in de veronderstelling dat ze het uiteindelijk wel terug zou krijgen van haar ex Ruud”, aldus een bron in ‘Weekend’. “Estelle zal nu waarschijnlijk kleiner moeten gaan wonen”.

Lees ook: Is Estelle Cruijff bekeerd tot de islam?

Laatste nieuws

Zie ook