Spannend, prinses Carolina en baby X

Spannend, prinses Carolina en baby X. Met de X van Xavier, wel te verstaan (die samen met Xess Xava vast een trend gaat...

Lees ook

Spannend, prinses Carolina en baby X. Met de X van Xavier, wel te verstaan (die samen met Xess Xava vast een trend gaat zetten). Xavier Albert Alphons, om helemaal compleet en correct te zijn. Het jongetje is vernoemd naar zijn overgrootvader van zijn moeders kant en vader en grootvader van zijn vaders kant. Xavier is geboren op 16 december en inmiddels al leuk uit de babykreukels, zo te zien. Op de arm van vader Albert Brenninkmeijer zit grote zus Alaïa-Maria (anderhalf). Xavier is geboren in Zürich, zijn vader werkt voor de directie van C&A, prinses Carolina voor een VN organisatie die humanitaire hulp regelt.

Instagramvrije zwangerschap

© Ruth Hofmann © Ruth Hofmann

Prinses Carolina en Albert leerden elkaar kennen tijdens een skivakantie met wederzijdse vrienden. Omdat ze beiden in het buitenland woonden, bleef de relatie lang onopgemerkt. Ze trouwden in 2012 in Wijk bij Duurstede en komen slechts sporadisch in beeld. Hun leven is zo stealth dat zelfs de zwangerschap voor de media was stilgehouden. Zodat het een hele verrassing was dat in december opeens naar buiten kwam dat ze gezinsuitbreiding hadden gekregen. Heel verfrissend, in een tijd waarop de zwangerschapstest meteen online wordt gezet en Gender Reveal Party’s aan de orde van de dag zijn.

Xavier is de eerste van drie

© Ruth Hofmann © Ruth Hofmann

Xavier is de eerste erkende kleinzoon voor prinses Irene, de officieuze eerste, Carlos Klynstra, is bezig met een rechtszaak om erkend te worden door Margarita’s oudste broer, prins Carlos. Prinses Irene krijgt er dit jaar, als alles goed gaat, nog twee kleinkinderen bij. Haar schoondochters prinses Annemarie, de vrouw van prins Carlos de Bourbon de Parme, en prinses Viktória, prins Jaime’s echtgenote, zijn in verwachting. Prinses Annemarie en prins Carlos hebben al twee dochters; de 3-jarige Luisa en de 2-jarige Cécilia. Prinses Viktória en prins Jaime zijn reeds ouders van Zita (1).

Laatste nieuws

Zie ook