René Froger trekt zich weinig aan van opmerkingen Gordon

René Froger trekt zich weinig aan van opmerkingen Gordon. In het televisieprogramma ‘5 Jaar later’ deed Gordon afgelopen...

Lees ook

René Froger trekt zich weinig aan van opmerkingen Gordon. In het televisieprogramma ‘5 Jaar later’ deed Gordon afgelopen maandag een boekje open over een aantal van de Toppers. Vooral René Froger en Jeroen van der Boom moesten het ontgelden. Zo zou René een ernstig drankprobleem hebben, waardoor er niet met hem te werken viel.

Gordon © Hollandse Hoogte

Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo’n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend.

Gordon heeft er ook spijt van Jeroen ooit bij de Toppers betrokken te hebben. Zo is hij toch een beetje zijn vaste plek kwijtgeraakt (maar ach, alsof Gordon nog wil zingen…). Jeroen reageert laconiek op de aantijgingen en heeft het idee dat het niet helemaal lekker gaat met de zanger:

Ik hoop dat er mensen om hem heen zijn die voor hem zorgen.

Ook Topper-collega René Froger lijkt zich weinig aan te trekken van de schokkende opmerkingen. Via zijn zakelijk partner Benno de Leeuw laat René weten:

Waar gewerkt wordt onder grote druk, ontstaan als vanzelfsprekend conflicten. Maar het is per persoon verschillend hoe daar vervolgens mee om wordt gegaan.

De opmerkingen van Gordon zullen verder geen staartje krijgen. Dit, omdat Gordon zijn uitspraken deed in een opinieprogramma. Daarin staat het een ieder vrij een mening te ventileren. Voor René is hiermee de kous af.

Laatste nieuws

Zie ook