En ook nog Merry Christmas van…

En ook nog Merry Christmas van… prins Harry. Die voor zijn kerstkaart deze foto koos met Battle of Britain veteraan Tom...

Lees ook

En ook nog Merry Christmas van… prins Harry. Die voor zijn kerstkaart deze foto koos met Battle of Britain veteraan Tom Neil. Volgens Harry ‘was het een grote eer om Tom te ontmoeten tijdens de Battle of Britain fly-past in september’. Hij noemt het event “een van de meest memorabele momenten van 2015′. Intussen blijven de royal kerstkaarten binnenstromen, dus zetten we alle nagekomen koninklijke kerstwensen voor je op een rij, want het is tenslotte altijd leuk om post van het paleis te krijgen. Het wachten is nog even op die van de Oranjes – we zitten er klaar voor! – maar laaf je intussen aan deze fijne kiekjes.

Nicolas groeit als kerstkool

© Boggio Studios © Boggio Studios

Laat het aan prinses Madeleine van Zweden over om voor de klassieke aanpak te kiezen. Jongste zoon Nicolas schittert op haar kerstwens, die een hoog ho-ho-ho-gehalte heeft. Ze is dol op seizoensmomentjes, eerder stond dochter Leonore al tussen de pompoenen voor Halloween.

Intussen in Amman…

© House of Hashim © House of Hashim

Op de kerstkaart van de Jordaniërs is geen flintertje kerst te zien, wat gezien hun religie niet vreemd is. Maar toch leuk dat ze toch aan de beste wensen doen. En hun enige kids showen. Van links naar rechts: prins Hashem, prinses Iman, koning Abdullah, koningin Rania, prinses Salma en kroonprins Hussein

Happy Holidays van de Serven

© House of Kara?or?evi? © House of Kara?or?evi?

Dit gezelschap bestaat uit grote onbekenden voor ons, maar we zullen er binnenkort eens induiken. In ieder geval prettige kerstdagen gewenst door de royals van Servië. Dat is geen monarchie meer, dus kroonprins Alexander is alleen troonpretendent in naam. Je ziet hem hier met zijn tweede vrouw, kroonprinses Katherine en de drie zonen uit zijn eerste huwelijk met prinses Maria da Gloria van Orléans: Peter en tweeling Philip en Alexander.

Zalig kerstfeest uit Brussel

© Koninklijk Paleis © Koninklijk Paleis

De Belgische koninklijke familie poseerde voor hun kerstkaart in de zomerse tuin van het Paleis van Laken. Met de beste wensen van (v.l.n.r.) prins Emmanuel, prinses Eléonore, koningin Mathilde, koning Filip, prins Gabriel en kroonprinses Elisabeth. Aan de kleding van de kinderen te zien is de foto genomen op Nationale Dag; de majesteiten hebben zich voor de gelegenheid even omgekleed.

Adorable kerstgroeten uit Monaco

© Palais Princier © Palais Princier

En tenslotte trakteerden prins Albert en prinses Charlene ons op een nieuwe foto met Mini-Monaco’s Jacques en Gabriella. We hebben geen idee waar die enge roofvogel boven de haard symbool voor staat en of het vachtje zo dicht bij het vuur geen vlam kan vatten. Maar toch lief dat ze allemaal zo solidair kortharig zijn met de vorst en nog even aan ons hebben gedacht.

UPDATE: LIEFS VAN MARIE-CHANTAL

© HRH Marie-Chantal of Greece / Instagram © HRH Marie-Chantal of Greece / Instagram

Kijk eens aan, ook nog een kerstwens van kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland, in de vorm van een zomers al fresco kiekje.

Prins Nicolas, deel 2

© HRH Madeleine of Sweden © HRH Madeleine of Sweden

Madeleine zette prins Nicolas ook op de officiële kerstkaart van Chris en haar, het lijkt ons een kleine O’Neill.

Gemiste Oranjekans…

© Koninklijk Huis / Facebook © Koninklijk Huis / Facebook

Stiekem hadden we gehoopt op een leuke foto van ons eigen koninklijke gezin, maar tot nu toe is dit het enige wat er is losgekomen: een kiekje van de kerstboom voor Noordeinde. Hollandse nuchterheid, zullen we maar zeggen.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook