Let’s paaarty met de Mini-Monaco’s!

Let's paaarty met de Mini-Monaco's, want het zijn echte feestbeesten, die hun eerste verjaardag uitbundig hebben gevierd...

Lees ook

Let’s paaarty met de Mini-Monaco’s, want het zijn echte feestbeesten, die hun eerste verjaardag uitbundig hebben gevierd. Thuis in het Roze Paleis met hun ouders, prinses Charlene en prins Albert van Monaco. Toen met de Zuid-Afrikaanse familie die op bezoek kwam. Vervolgens met Grimaldi’s assorti. En uiteindelijk zelfs nog een keer op straat, samen met Monegaskische schoolkinderen, waardoor de hele Place d’Armes vastliep. Altijd veelbelovend, als je dat op je eerste al voor elkaar krijgt. Gabriella en Jacques kregen allebei een eigen cheesecake in rolbevestigend roze en blauw, gemaakt door leerlingen van de hotelschool in Monaco. En dat leverde lieve plaatjes op:

Prins Jacques kan lopen!

© Palais Princier © Palais Princier

Bewees zus Gabriella eerder al haar eerste stapjes te hebben gedaan, Jacques besloot het niet op zich te laten zitten en deed trots een paar passen, met nog maar een béétje hulp van zijn moeder. En werd daarbij uitbundig toegezongen, wat het nog net even wat plechtiger en royaler maakte.

1 jaar en nu al een dandy

© Palais Princier © Palais Princier

De jongeman was opgetuigd met vlinderdas en soort vest (lap? Dickie? Monegaskische borstrok?), wat feestelijk is, maar misschien toch wat overdressed voor een straatfeestje. Maar goed, je bent erfprins of niet, natuurlijk.

Prinses Gabriella is een lekkerbek

© Palais Princier © Palais Princier

Prinses Charlene had de gelegenheid aangegrepen de prinsessenfactor van haar dochter te verhogen. Prinses Gabriella droeg roze schoentjes en een verrukkelijke tutu bij haar favoriete speen. Gezien haar gretige handje is ze dol op taart. Maar dan moet natuurlijk wel die speen er even uit. Decisions, decisions…

Laatste nieuws

Zie ook