Georgina Verbaan even helemaal klaar met showbizz wereld

Georgina Verbaan even helemaal klaar met showbizz wereld, want ja dat wereldje is soms ook wel érg gemeen. In een interv...

Lees ook

Georgina Verbaan even helemaal klaar met showbizz wereld, want ja dat wereldje is soms ook wel érg gemeen. In een interview met Vogue vertelt Georgina dat ze laatst enorm verdrietig was na een opmerking over haar figuur. “Laatst was er op een filmset een Vlaamse kledingdame die zei: Ooooooh, ik dacht dat gij veeeeel dunner was. Ik zei: ik heb gewoon de maat die ik heb doorgegeven en die maat pas ik. Maar zij ging maar door. We hebben nog een andere actrice, die is echt zo tengerkes, maar gij, neeh. Ah ja, bent u heel erg aangekomen of zo?” Wij snappen er niks van, Georgina heeft toch een prachtfiguur?!

Verder irriteert miss Verbaan zich mateloos aan het gedrag op de set als ze vroeg op moet komen dagen. “Je wordt om zes uur ’s ochtends voor een spiegel gezet en niemand zegt iets, maar je ziet mensen al kijken. De regisseur steekt zijn hoofd om de hoek, hoe heb je geslapen? En die mensen zeggen niks, maar je ziet ze kijken: hoe ziet ze eruit, hoe zit ze erbij? Ooooh ja. Ja, daar moeten we even…”

Ondanks dat het haar soms zwaar valt, probeert ze wel de negatieve opmerkingen links te laten liggen.

Als mensen mij willen zien zoals ze mij zien, dan moeten ze dat helemaal zelf weten.

Laatste nieuws

Zie ook