Giel Beelen kapt Mainstreet af

Giel Beelen kapt Mainstreet af. Dit was niet de beste ochtend voor de boyband. Om 8 uur vanmorgen dacht de boyband een l...

Lees ook

Giel Beelen kapt Mainstreet af. Dit was niet de beste ochtend voor de boyband. Om 8 uur vanmorgen dacht de boyband een lekker optreden bij 3FM te geven, dit liep niet goed af…

De boys hadden een medley gemaakt van een aantal covers. Radio-DJ Giel vond dat het zo vals klonk, dat hij de luisteraars niet langer wou kwellen. Hij stopte het optreden dan ook abrupt. “Oké jongens, ik ga nu echt ingrijpen. Jongens, alsjeblieft, dit gaat echt te ver. Ik heb heel lang op het punt gestaan om jullie te onderbreken, maar ik dacht: ja god, jullie hebben er echt heel veel tijd in gestoken. Toen Bad Blood kwam, dacht ik: dit gaat echt veel te ver. Het was gewoon niet goed, jongens.”

Mainstreet © Hollandse Hoogte

Giel had achteraf wel spijt van de actie, zo probeerde hij het in de show het goed te praten.“Maar het is niet jullie eigen repertoire en jullie zijn nog jong. De wereld ligt nog aan jullie voeten. Ik heb nog nooit een cover onderbroken, maar dit is ook voor jullie eigen bestwil.” Giel reageerde later bij NOS: “Ik had beter achteraf kunnen zeggen hoe slecht ze waren.”

De boyband, bestaande uit Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden kregen door het optreden een hele lading tweets vol haat over zich heen. Toch wel een beetje zielig voor ze… Maar, het was dan ook wel echt héél vals. Oordeel zelf!

Laatste nieuws

Zie ook