Deze actrice houdt van haar schoonvader

Deze actrice houdt van haar schoonvader. Catherine Zeta-Jones (46)! De prachtige The Mask of Zorro actrice deelde een fo...

Lees ook

Deze actrice houdt van haar schoonvader. Catherine Zeta-Jones (46)! De prachtige The Mask of Zorro actrice deelde een foto van haar en Kirk Douglas. De acteur en vader van Michael Douglas (71) werd deze week namelijk 99 jaar oud. Een mooie leeftijd als je het ons vraagt! Catherine schreef het volgende bij de erg mooie foto:

Happy Birthday to my dearest Father in Law, Kirk. 99 years young today. I love you with all my heart.

Verslaving en stoornis

Catherine trouwde in 2000 met de wereldberoemde acteur Michael Douglas. Hij is tot op de dag precies 25 jaar ouder dan zij. Enkele maanden voor de bruiloft kreeg ze haar eerste zoon met hem: Dylan. In april 2003 kregen ze dochter Carys. In 2013 gingen er geruchten dat het koppel uit elkaar zou gaan, omdat Catherine verslaafd was aan alcohol en een bipolaire persoonlijkheidsstoornis heeft. De geruchten over de scheiding waren vals, maar de actrice liet zich wel vrijwillig een maand opnemen in rehab. Michael stond al die tijd aan haar zijde. Zo zei hij tegen People Magazine:

She’s doing a really good job of getting balanced. I’m proud of her.

Deze actrice houdt van haar schoonvader Catherine en Michael © Getty Images

Keelkanker

De acteur heeft zelf trouwens ook wat ellende op zijn bordje gehad. Op 17 augustus 2010 werd namelijk bekend dat er een keeltumor was gevonden bij Michael. De acteur moest daarvoor worden bestraald en chemotherapie ondergaan. Gelukkig gaat het nu beter met hem. Hopelijk mag hij net zo oud worden als zijn vader Kirk.

Michael en Kirk Douglas Michael en Kirk Douglas © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook