Anouk ging door een hel

Anouk ging door een hel. Ze is dan altijd wel die pittige tante uit 'The Voice of Holland', maar schijn bedriegt. De zan...

Lees ook

Anouk ging door een hel. Ze is dan altijd wel die pittige tante uit ‘The Voice of Holland’, maar schijn bedriegt. De zangeres ging het afgelopen jaar door een hel. Zo kreeg de zangeres meerdere miskramen. Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze haar verhaal.

Ze zou dolgraag een kindje willen met haar 21-jarige Dominique. Helaas gaat dit moeilijker dan verwacht. “In de afgelopen zes maanden ben ik ongeveer de hele tijd zwanger geweest. Maar heb helaas een aantal keer het kindje verloren.”

Ondanks de miskramen wil ze toch graag nog een kindje met haar Dominique. “Ja dolgraag. Hoewel ik toch onzeker ben geworden, na al die miskramen. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar omdat het altijd goed is gegaan en het gaat dan een paar keer achter elkaar mis, dan sta je daar toch wel even bij stil.” Anouk snapt de kinderwens van Dominique maar al te goed.

Dominique wil een zwangerschap ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: ‘Nou ja, dan wil ik het nog wel een keer proberen.’ Maar dan is het echt ook wel de laatste keer, dan wil ik meteen daarna een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.

Anouk heeft vijf kinderen: met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

??

Een foto die door anouk is geplaatst op

Laatste nieuws

Zie ook