De transformatie van Adele

'Hello, it’s me', is de eerste zin van Adele haar nieuwe single. Dat het Adele is, is duidelijk te horen aan haar fantas...

Hello, it’s me’, is de eerste zin van Adele haar nieuwe single. Dat het Adele is, is duidelijk te horen aan haar fantastische stem. Die is in de afgelopen jaren helemaal niets veranderd.  Qua uiterlijk daarentegen heeft Adele de afgelopen zeven jaar een flinke transformatie ondergaan. Na een paar jaar in de luwte (Adele werd moeder en ‘life happened’, zoals ze het zelf zo mooi verwoordde tijdens de bekendmaking van haar nieuwe song) komt de zangeres morgen met haar derde album, 25, waarvan ‘When we were young‘ gister ‘per ongeluk’ uitgelekt is… (wederom een geweldige plaat, kijk maar:)

Transformatie van Adele

Waar ze in het begin van haar carrière nog wel eens met een muts op of met haar haren in een bij elkaar gegrepen knotje op de rode loper of het podium kon verschijnen, lijkt dat nu uit den boze. Adele verruilde haar bruine, rommelige kapsel voor een blonde, lange bob. Ook haar zwarte statement eyeliner zit beter dan ooit. Daarnaast is ze heel wat kilo’s afgevallen en zien we haar in andere prachtige outfits. Check de foto’s van haar transformatie hieronder door op > of < aan de zijkanten te drukken.

Laatste nieuws