3 beste momenten Ali-B

3 beste momenten Ali-B. Gefeliciteerd Ali! Ons favoriete The Voice jurylid is vandaag jarig, de rapper wordt 34. Je kent...

Lees ook

3 beste momenten Ali-B. Gefeliciteerd Ali! Ons favoriete The Voice jurylid is vandaag jarig, de rapper wordt 34. Je kent Ali-B van de nummers RampenerenLeipe mocro flavourIk ben je zat en Wat zou je doen? Naast jurylid en rapper is Ali ook cabaretier. En dat is te merken. In The Voice vuurt hij de ene grap na de andere af. Bovendien is hij niet bang om zijn gevoelens te laten zien. Hij barst dan ook regelmatig in tranen uit op tv. Het is duidelijk: we love Ali. En omdat hij vandaag jarig is, zetten we zijn drie beste momenten voor je op een rijtje. Enjoy!

Ali in tranen – X Factor 2013

De rapper was ook in X-Factor te zien als jurylid. Toen het moslimmeisje Sevval auditie deed met een zelfgeschreven nummer, hield hij het niet droog. Hij was erg geraakt door het optreden en Gordon kon het natuurlijk weer niet laten om de spot te drijven met Ali.

Ode aan zijn kinderen – DWDD

Toen Ali zijn mooie nummer Terwijl jullie nog bij me zijn, een ode aan zijn kinderen, opvoerde tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door raakte iedereen geëmotioneerd. De rapper zelf moest al huilen toen hij zijn nummer aankondigde (en wij trouwens ook). Later die avond was Ali te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night, waar hij sprak over dit bijzondere moment.

Met Guus Mulder – The Voice finale 2014

Guus Mulder was een van de kandidaten die de finale haalde van The Voice in 2014. Samen met zijn coach Ali-B zong hij het nummer Slave To The Music van James Morrison. Na een minuut springt Ali in met een rap stuk. Check de over-enthousiaste Marco Borsato trouwens op de achtergrond. Hilarisch!

Laatste nieuws

Zie ook