Celebs vernoemd naar dieren

Celebs vernoemd naar dieren. Yes, het is Dierendag vandaag! Dat betekent dat we uitgebreide knuffelsessies kunnen houden...

Lees ook

Celebs vernoemd naar dieren. Yes, het is Dierendag vandaag! Dat betekent dat we uitgebreide knuffelsessies kunnen houden met onze honden, katten en konijnen (je glamour outfit bewaar je maar even voor morgen). It’s true: we love animals. Maar ernaar vernoemd worden, is een ander verhaal. Zeker als het om ongedierte gaat…

Beyonce – Scaptia beyonceae

De zangeres is vernoemd naar een daas, een speciale soort in Australië. Dat betekent nog niet dat je kunt vliegen Queen B (alles valt op zijn plaats nu).

Celebs vernoemd naar dieren Beyonce © Getty Images

Bizarre dieren vernoemd naar celebs - beyonce

Barack Obama – Aptostichus barackobamai

De president dankt zijn naam aan een spin uit Noord-Californië, of andersom eigenlijk. Klik op de ‘<<' of '>>’-pijltjes voor een beeld van het dier of de celeb.

Johnny Depp – Kootenichela deppi

Zo knap en getalenteerd en dan vernoemd worden naar een geleedpotige uit Canada. Inderdaad, het leven is hard. Je verdient beter Johnny.

Jennifer Lopez – Litarachna lopezae

Wij zijn ook verbaasd J.Lo. Een mijt uit Puerto Rico? Serieus ouders: bekijk je schoonheid eerst eens goed voor je haar een naam geeft.

Arnold Schwarzenegger – Agra schwarzeneggeri

Een loopkever uit Costa Rica. Oh well

Lady Gaga – Gagadon minimonstrum

Een uitgestorven zoogdier dat in Noord-Amerika leefde. We wisten wel dat de zangeres weer speciaal moest doen… Ze doet haar naam wel eer aan.

Shakira – Aleiodes shakirae

Een soort wesp die haar parasitaire baby’s in levende rupsen injecteert zodat de rupsen mummificeren. Ieeeew…. Wij hadden onze naam al lang veranderd. Creepy!

En herken je deze celebs? Klik op de pijltjes!

Laatste nieuws

Zie ook