Welke actrice past bij Hugh Grant?

Welke actrice past bij Hugh Grant? De Britse acteur is vandaag jarig, hij wordt alweer 55. Hugh speelt in bijna alle rom...

Lees ook

Welke actrice past bij Hugh Grant? De Britse acteur is vandaag jarig, hij wordt alweer 55. Hugh speelt in bijna alle romantische komedies die je ooit in je leven hebt gezien, hij speelt altijd de typische Engelsman. Er zijn dan ook veel vrouwen die hem maar al te graag in de armen vallen. Toch heeft de acteur geen succes in de liefde. Hij heeft wel twee kinderen met de Chinese actrice Tinglan Hong, maar inmiddels is het stel alweer uit elkaar. Speciaal voor zijn verjaardag gaan wij op zoek naar een vrouw voor Hugh. Hij heeft een heleboel bekende tegenspeelster gehad en er zal er toch eentje bij zitten die bij hem past? Op welke actrice stem jij?

Drew Barrymore

Dit koppel klinkt ons als ‘Music and lyrics’ in de oren. Helaas is Drew getrouwd (met Will Kopelman). Next please…

Welke actrice past bij Hugh Grant? Drew Barrymore © Getty Images

Julia Roberts

Nu Julia en Danny Moder na 13 jaar huwelijk er de brui aan geven, aldus OK! Magazine, maakt Hugh een kans. Notting Hill for real. Count us in!

Julia Roberts Julia Roberts © Getty Images

Renee Zellweger

Zou Bridget Jones dan toch voor Daniel gaan nu? Renee date sinds 2012 muzikant Doyle Bramhall II. Alles kan kapot…

Renee Zellweger Renee Zellweger © Getty Images

Sandra Bullock

Geef ons even ‘Two weeks notice’ als dit gebeurt! Het gerucht gaat dat Sandra en model Bryan Randall nu samen zijn. We weten niet of er sprake is van ‘dik aan’, maar de twee zijn deze week met Jennifer Aniston en Justin Theroux op double date geweest.

Sandra Bullock Sandra Bullock © Getty Images

Sarah Jessica Parker

Did You Hear About the Morgans? Niet echt. Wel dat SJP en Matthew Broderick al sinds 1992 erg gelukkig met elkaar zijn. Let’s keep it that way.

Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker © Getty Images

[poll id=”80″]

Laatste nieuws

Zie ook