Sofia doet het goed als prinses

Zweden kan opgelucht ademhalen, Sofia doet het goed als prinses. Sinds haar huwelijk met prins Carl-Philip in juni was z...

Lees ook

Zweden kan opgelucht ademhalen, Sofia doet het goed als prinses. Sinds haar huwelijk met prins Carl-Philip in juni was ze weliswaar een tijdje uit beeld voor hun honeymoon. Maar sinds ze terug zijn heeft ze het fenomeen ‘werkbezoek’ omarmd op een manier waar hertogin Kate nog wat van kan leren. Zo was ze met de hele familie bij de viering van Victoria Day (rechts prinses Madeleine met haar man Chris). Deed ze het een en ander voor haar eigen Afrikaanse stichting. En was Sofia met man en schoonmoeder aanwezig bij de opening van de expositie The Lilian Look in de pilarenhal van het paleis.

Prinses Sofia toont haar stijl

© Kungahuset.se © Kungahuset.se

Voormalig model Lilian was een tante van koning Carl XVI en een populaire Zweedse prinses. Samen met coupeuse Elizabeth Wondrak gaf ze een eigen draai aan haar garderobe, die nu deels wordt geëxposeerd. Dit ter ere van het feit dat Lilian op 30 augustus 100 jaar zou zijn geworden. Aangezien Sofia natuurlijk eveneens haar sporen als model heeft verdiend, ligt de link voor de hand. Ook al omdat haar eigen garderobe een chique en ingetogen make-over heeft ondergaan in de laatste weken. Subtielere make-up, het haar op stand, overduidelijk een wat hoger kledingbudget en toch jong en hip – als ze zo doorgaat, komt er ook nog wel eens een tentoonstelling over The Sofia Style.

They are a beautiful couple

Een foto die is geplaatst door Princess Sofia (@duchessofvarmland) op

Laatste nieuws

Zie ook