De beautytips van Scarlett Johansson

Maar liefst twee keer werd Scarlett uitgeroepen tot Sexiest Woman Alive. Iemand van wie we dus best wat beauty tips en t...

Lees ook

Maar liefst twee keer werd Scarlett uitgeroepen tot Sexiest Woman Alive. Iemand van wie we dus best wat beauty tips en tricks willen leren. Bekijk hier de beautytips van Scarlett Johansson.

Appelcider voor de huid

“Als je te lang dezelfde producten gebruikt, raakt je huid eraan gewend. Daarom switch ik af en toe van merk. Daarnaast gebruik ik appelciderazijn als tonic voor mijn huid. Gewoon met een watje een beetje aanbrengen voor het slapen gaan. Klinkt gek, maar het werkt perfect om de natuurlijke balans van je huid te herstellen.”

Shiseido € 226,96 Shiseido € 226,96

Voor hydratatie gebruik ik een moisturizer van Shiseido.

Van mama geleerd

“Mijn moeder was enorm glamorous, ze droeg heel veel make-up en had een prachtige huid. Ik keek vol bewondering toe als ze zich aan het opmaken was. Ze heeft me geleerd om altijd goed gekleed en opgemaakt de deur uit te gaan, je weet nooit wie je tegen komt.”

Beautytips van Scarlett Johansson Smashbox € 22,00

Er gaat niets boven een goede cat-eye met liquid liner.

Dramatische lippen

“Mijn ogen vind ik niet m’n mooiste feature, daarom leg ik de aandacht liever op mijn mond. De rand van mijn lippen omlijn ik met een highlighter, zo komt de vorm extra mooi naar voren en krijg je een heel cool, dramatisch effect. Vervolgens gebruik ik altijd een lippotlood en een lipstick in een mooie kleur, die past bij mijn outfit.”

Beautytips van Scarlett Johansson Sensai € 84,16

Om mijn lippen goed te verzorgen, gebruik ik de Cellular Performance Lip Treatment van Sensai.

Beautytips van Scarlett Johansson Dolce & Gabbana € 22,99

Dolce & Gabbana’s Classic Cream Lipstisck in Devil is voor mij de perfecte kleur rood.

Beauty tip

Het liefst doe ik zo vaak mogelijk mijn eigen make-up voor events. De beste tip die ik ooit kreeg van make-up artist Pat McGrath is om eerst één oog helemaal op te maken, en daarna pas te beginnen aan het andere oog. Ik heb gemerkt dat het dan een stuk makkelijker is om je make-up op beide ogen perfect gelijk te krijgen.”

Blondes have more fun

“Voor mijn filmrollen heb ik mijn haar in alle kleuren van de regenboog laten verven, maar ik ga altijd het liefst weer terug naar blond. Met blonde lokken voel ik me het meest mezelf. Ik ben niet zo creatief met m’n haar, ga liever voor een makkelijke was-and-go-coupe.”

Beautytips van Scarlett Johansson Dior € 34,95

Tijdens rode loper events gebruik ik een creamy mascara, daardoor komen mijn ogen beter uit op foto’s.

Gym Time

“Ik voel me het meest zelfverzekerd als ik fit en fysiek sterk ben. Natuurlijk zijn er dagen dat ik echt geen zin heb om te sporten. De key to succes is om dan juist wel te gaan en de routine erin te houden. Verder werkt het voor mij om verschillende sporten te combineren: ik doe aan yoga voor lenigheid en rust, hardlopen voor de conditie, en trainen met gewichten voor spieropbouw.”

All About Scarlett

Naam Scarlett Johansson
Leeftijd 30
Beroep Actrice, bekend van o.a. ‘Lost in translation’, ‘The prestige’ en ‘He’s just not that into you’.
Privé Sinds vorig jaar getrouwd met Franse journalist Romain Dauriac, met wie ze dochter Rose heeft.

Beautytips van Scarlett Johansson Dolce & Gabbana € 64,95

Rose the One van Dolce & Gabbana is helemaal mijn geur, licht en flirterig.

Laatste nieuws

Zie ook