14 Tienersterren gone bad

Ken je hem nog? Die kleine, slimme jongen uit de film Home Alone? Nou, acteur Macaulay Culkin wordt vandaag alweer 35. E...

Lees ook

Ken je hem nog? Die kleine, slimme jongen uit de film Home Alone? Nou, acteur Macaulay Culkin wordt vandaag alweer 35. En hij is trouwens niet meer dat schattige jongetje van vroeger. Verre van. Beroemd zijn lijkt misschien geweldig, veel kindsterren kunnen niet goed omgaan met hun status. Helaas gaan ze dan vaak het slechte pad op. 14 Tienersterren gone bad…

Zanger Justin Bieber (21)

Mishandeling, straatracen, met te veel alcohol op achter het stuur… Tja, waarvoor is Justin Bieber nog niet op het matje geroepen bij justitie? En dan te bedenken dat hij beroemd werd als twaalfjarige door een Youtube filmpje.

Justin Bieber Justin Bieber © Hollandse Hoogte

Actrice Lindsay Lohan (29)

Lindsay Lohan werd bekend door haar rol in de film The Parent Trap. Net als Justin Bieber is ze regelmatig met justitie in aanmerking gekomen en is ze meerdere keren opgenomen in afkickklinieken vanwege haar drugs- en alcoholverslaving. Het lijkt erop dat ze nu sober en healthy is, maar wij vragen ons af voor hoe lang…

Lindsay Lohan Lindsay Lohan © Hollandse Hoogte

Actrice Amanda Bynes (29)

Ze is in hetzelfde jaar geboren als Lindsay Lohan en is even ver van het goede pad afgeraakt… Amanda Bynes had ooit haar eigen show op Nickelodeon, maar inmiddels houdt ze zich bezig met andere zaken. Doorrijden na aanrijdingen, bezit van marihuana, manipuleren van bewijsstukken, poging tot brandstichting… Amanda heeft het er maar druk mee.

Amanda Bynes Amanda Bynes © Hollandse Hoogte

Zangeres Britney Spears (33)

Ze is inmiddels weer goed bezig, maar ook Britney Spears ging ooit volledig de mist in. Op haar zestiende scoorde ze een hit met Hit Me Baby One More Time. Ze was toen nog lief en onschuldig, maar dat veranderde al snel. Gelukkig zijn haar psychische problemen nu (hopelijk voorgoed) opgelost.

Britney Spears Britney Spears © Hollandse Hoogte

Acteur Macaulay Culkin (34)

Wie kent de Home Alone films niet? Macaulay Culkin was zo schattig en slim dat hij al onze harten veroverde. We waren dan ook best wel in shock toen we onderstaande foto zagen… Zijn drugsverslaving betekende het einde van zijn carrière.

Macaulay Culkin Macaulay Culkin © Hollandse Hoogte

Acteur Corey Haim (is 38 geworden)

Corey Haim was een voormalig tieneridool. Hij werd beroemd door zijn rol in de film Lucas. Zijn roem was echter van korte duur, hij raakte bankroet en werd verslaafd aan pillen. In 2010 werd hij dood gevonden in zijn appartement, hij overleed aan een overdosis medicijnen.

14 Tienersterren gone bad Corey Haim © Getty Images

Acteur Shia LaBeouf (29)

De knappe Shia LaBeouf was erg populair toen hij in de serie Even Stevens te zien was. Ook de film Holes was een groot succes. Helaas raakte ook Shia verslaafd aan alcohol. Hij kickte af in een kliniek, maar verscheen pas nog in het nieuws omdat hij zei dat hij zijn vriendin wilde vermoorden…

Shia LaBeouf Shia LaBeouf © Getty Images

Actrice Drew Barrymore (40)

Drew Barrymore was ontzettend schattig als Gertie in de film E.T. In real life was ze iets minder schattig. Ze begon op haar negende al met roken, op haar elfde met drinken en op haar twaalfde met het gebruik van marihuana. Op haar dertiende snoof ze voor het eerst cocaïne. Say what?! Nog voor ze 18 was, zat de actrice al in een afkickkliniek. Maar ondertussen is ze wel weer clean én heeft ze meerdere films op haar naam staan.

Drew Barrymore Drew Barrymore © Getty Images

Actrice Jodie Sweetin (33)

Jodie Sweetin was te zien in de serie Full House als Stephanie Tanner. Vervolgens stopte ze een tijdje met acteren en in 2003 raakte ze verslaafd aan methamfetamine. Twee jaar later kickte ze af in een kliniek en pakte ze haar acteercarrière weer op.

Jodie Sweetin Jodie Sweetin © Getty Images

Acteur Edward Furlong (38)

Edward Furlong kreeg de rol van John Connor in Terminator 2: Judgment Day. De 15-jarige acteur kreeg een relatie met een 29-jarige vrouw die later zijn manager werd. Hij trouwde en scheidde met haar en zij klaagde hem aan en zei dat hij haar psychisch misbruikt had. Ook was Edward verslaafd aan alcohol en hard drugs en werd hij meerdere keren opgepakt door de politie.

Edward Furlong Edward Furlong © Getty Images

Zangeres Miley Cyrus (22)

Miley Cyrus kennen we allemaal wel. Het meisje dat haar eigen show kreeg: Hannah Montana. Ze raakte echter al snel verveeld en wilde bewijzen dat ze meer was dan een kindsterretje. Nu post Miley naaktfoto’s op Instagram en is provoceren haar grootste hobby.

Miley Cyrus Miley Cyrus © Getty Images

Acteur Haley Joel Osment (27)

Haley Joel Osment was nog maar twaalf jaar oud toen hij genomineerd werd voor een Academy Award en een Golden Globe voor zijn rol in The Sixth Sense. Hij werd echter opgepakt voor drugsbezit en rijden onder invloed in 2006. Hij is nog steeds verslaafd aan alcohol.

Haley Joel Osment Haley Joel Osment © Getty Images

Actrice Mischa Barton (29)

Mischa Barton had als kind al meerdere rollen op haar naam staan, maar werd voornamelijk opgemerkt door haar rol als de lesbische Katie in Once and Again. Hierna was ze ook te zien in The O.C. Ook de mooie Mischa raakte verslaafd aan drugs en alcohol. Bovendien had ze ook psychische problemen. Ze werd meerdere keren opgenomen in ziekenhuizen en ontwenningsklinieken. Inmiddels gaat het weer veel beter met de actrice.

Mischa Barton Mischa Barton © Getty Images

Acteur Brian Bonsall (33)

Brian Bonsall speelde Andrew Keaton in de serie Family Ties. Het schattige jongetje was ook te zien in meerdere reclamespotjes. Maar ook deze acteur raakte verslaafd aan drugs en werd meerdere keren opgepakt door de politie. Brian stort zich nu op zijn muziekcarrière en heeft het acteren volledig achter zich gelaten.

Brian Bonsall Brian Bonsall © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook