How to: de perfecte beach krul

Hoe creëer je die perfecte beach krul, zoals je ook wel bij Kate Hudson ziet? Met deze tips van Leco kom je een heel ein...

Lees ook

Hoe creëer je die perfecte beach krul, zoals je ook wel bij Kate Hudson ziet? Met deze tips van Leco kom je een heel eind. How to: de perfecte beach krul.

De perfecte beach krul

De mooiste beach waves krijg je natuurlijk na een dagje zon, zee en strand, maar met een paar trucjes en producten kom je een heel eind.

Kate Hudson Beach Haar beach waves ©BrunoPress/Fame /Brunopress

  • Voor de perfecte, nonchalante beach krul zijn twee zaken belangrijk: ten eerste véél volume en ten tweede een ruwe structuur.
  • Was je coupe met een voluminizing shampoo en conditioner, bijvoorbeeld de Bain Volumifique Shampoo (nu € 17,25 via Lecostore.nl) en bijbehorende verzorging van Kérastase. Deze geven volume zonder het haar te verzwaren, waardoor het stylen makkelijker wordt.
  • Breng de Tecni Art Beach Waves Spray van L’Oréal Professionnel aan op vochtig haar en laat het haar even rusten (tip: bekijk ook de how to tutorial hierboven).
  • Verdeel het haar in dunne plukken, die je met je handen oprolt tot kleine knotjes. Föhn droog en haal de knotjes er weer uit.
  • Voor nóg meer textuur en een langere hold breng je de Beach Waves Spray voor een tweede maal aan.

KERASTASE BAIN VOLUMIFIQUE KERASTASE BAIN VOLUMIFIQUE, @ 17,25

KERASTASE GELÉE DE SOIN VOLUMIFIQUE , 1000 ML KERASTASE GELÉE DE SOIN VOLUMIFIQUE, € 61,00

TECNI ART WILD STYLERS BEACH WAVES TEXTURISING SALT SPRAY 150ML. TECNI ART WILD STYLERS, € 17,95

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook