Beauty tips van Leighton Meester

Beauty tips van Leighton Meester. Ze staat al vanaf haar elfde in de spotlights, en dus heeft 'Gossip Girl' Leighton (29...

Lees ook

Beauty tips van Leighton Meester. Ze staat al vanaf haar elfde in de spotlights, en dus heeft ‘Gossip Girl’ Leighton (29) inmiddels de beste beauty trucs verzameld. Sharing is caring.

Game changer

“Droogshampoo gebruik ik niet alleen om het wassen met shampoo een paar dagen uit te stellen, maar ook als stylingtool. Droogshampoo maakt je haar wat stugger en daardoor is het perfect om coupes te creëren. Het fijne eraan is dat het je haar niet zwaar maakt, het lekker ruikt en volume geeft.”

Haartip

“Als je haar even niet lekker zit, verwen jezelf dan met een snelle stylingsessie bij de kapper. Echt! Bij heel veel salons kun je tegenwoordig 15 minute styling-sessies boeken, voor niet al te veel geld. Als mijn haar niet wil, bel ik m’n kapper. Maar ik heb dan ook het geluk dat hij in hetzelfde gebouw woont als ik. En als hij niet kan, kies ik voor een leuk hoedje.”

leighton-meester-beauty-confessionsBeste beauty advies

“Poets je tanden voor het slapengaan, gebruik zonnebrandcrème, zorg goed voor je huid en behandel je haar alsof het kostbaar zijde is. Kortom, wees lief voor jezelf.”

Budget tip

“Ik ben echt gek op Herbal Essences Beautiful Ends voor mijn haar en ik hou ook van de Evian Facial Spray.”

Altijd mee

“Van die blotting papiertjes, ken je die? Dat zijn papiertjes die het vettige laagje opnemen dat soms op je neus en kin verschijnt. Even met zo’n papiertje over je gezicht en het glimmen is weg. Heel fijn!”

Voor een heldere blik

“Een gelmasker voor je ogen. Bewaar ’m in de koelkast, zodat je er standaard een klaar hebt voor gebruik. Een wimperkruller kan ook wonderen doen. En met Benetint van Benefit Cosmetics kun je zowel je lippen als je jukbeenderen een tintje geven.”

Red carpet ready

“Ik heb altijd een compactpoeder van Chanel bij me. De kleuren zijn heel natuurlijk, daar hou ik van.”

Dit zijn Leigthons must have beauty essentials…

[sm-product-feed id=”23076″]

Laatste nieuws

Zie ook