Christy Turlington nieuw gezicht Biotherm

Model Christy Turlington, één van de originele supermodellen, heeft er inmiddels al aardig wat klussen opzitten en zo on...

Lees ook

Model Christy Turlington, één van de originele supermodellen, heeft er inmiddels al aardig wat klussen opzitten en zo ongeveer een stuk of 500 covers op haar naam. In 2015 gaat dat gewoon door: Christy Turlington nieuwe gezicht Biotherm! Ze zal het gezicht worden van de Blue Therapy producten.

Christy met ’the original Supermodels’

Happy Birthday @cindycrawford You will forever be my sister in supermodeldom and a great role model for me and so many other women. #superrolemodel

Een foto die is geplaatst door Christy Turlington Burns (@cturlington) op


Patrick Kullenberg van Biotherm zegt het volgende over Christy:

Christy’s ageless beauty, natural charisma and unstoppable energy is the incarnation of the contemporary woman, la femme Biotherm.

We couldn’t agree more. Om naast het modellenwerk, twee kids groot te brengen, je sterk te maken veilige zwangerschap en geboorte voor elke moeder, en zo maar even je allereerste marathon in 3:46:45 (respect) lopen, dat getuigt zeker van unstoppable energy.

Unstoppable Energy

Over Christy Turlington

Christy Turlington (46) is een Amerikaans model en draait al een tijdje mee. Zo vertegenwoordigde ze bijvoorbeeld Calvin Klein en zagen we haar ook in videoclips van Duran Duran en George Michael. Naast het modellenwerk is Christy activiste: ze poseerde naakt voor PETA om te protesteren tegen bont, is ze ambassadrice van Product Red en zorgt ze voor veilige zwangerschappen en geboortes voor elke moeder met haar eigen non-profit organisatie ‘Every Mother Count’. Ze is getrouwd met schrijver Edward Burns, met wie zij twee kinderen heeft: Grace en Finn.

Laatste nieuws

Zie ook