De blunders van Lindsay

Oepsie, Lindsay Lohan heeft nog maar eens geblunderd... De 28-jarige actrice mag dan wel goed bezig zijn de laatste tijd...

Lees ook

Oepsie, Lindsay Lohan heeft nog maar eens geblunderd… De 28-jarige actrice mag dan wel goed bezig zijn de laatste tijd, blunderen kan ze nog steeds als de beste. Lindsay plaatste afgelopen week namelijk een Arabische tekst op Instagram die volgens haar ‘je bent mooi’ betekende. De werkelijke vertaling?

Je bent een ezel.

Je fans ezels noemen is nu niet bepaald slim… Helaas kunnen we de post niet meer met je delen, want de actrice was gelukkig wél zo slim om de quote meteen van haar account af te halen. Ach Lindsay, iedereen blundert wel eens. Maar omdat jou het wel vaak overkomt de laatste tijd, zetten we de overige twee blunders toch ook nog even op een rijtje. We’re so (not) sorry. De blunders van Lindsay:

Slechte photoshop

Eerder deze maand plaatste Lindsay trots foto’s van haar gezonde en sportieve lichaam. Terecht, want volgens haar Instagramaccount (al weten we nu niet meer hoe betrouwbaar deze is…) sport ze er op los en eet ze alleen nog maar healthy food. Echter, als je goed kijkt naar de kiekjes zie je dat ze bewerkt zijn. Een golvende deur? Een wel erg smalle taille en té grote borsten? Lindsay, come on...

Racistische trekjes

Tijdens Paris Fashion Week woonde de actrice een concert bij van rapper Kanye West. Na afloop postte ze hier een foto van op Instagram waarbij ze in haar onderschrift het woord N**** gebruikte. Auch… Dan vraag je om problemen natuurlijk. Lindsay wist niet hoe snel ze haar onderschrift moest aanpassen, maar de schade was al lang geschied. Zal ze het ooit leren?

Lindsay Lohan - blunder Lindsay toch… © Getty Images

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook