Kim Kardashian is weer bruin

Kim Kardashian is weer bruin. Het was een maand geleden nog groot in het nieuws: Kim met een platinablonde coupe (lees h...

Lees ook

Kim Kardashian is weer bruin. Het was een maand geleden nog groot in het nieuws: Kim met een platinablonde coupe (lees het hier)! Mrs. West voorspelde zelf al aan People magazine dat het niet lang zou duren. Het was eenmalig en speciaal voor Paris Fashion Week.

I’ve always had this image of Madonna with platinum hair in my references folder on my computer and I’ve been waiting a long time to try the look. I thought, what better time than Paris Fashion Week?

 Blond Ambition Tour

Kim Kardashian - platinablond - Paris Fashion Week Kim Kardashian platinablond voor Paris Fashion Week © Getty Images

Blond

Afgelopen donderdag werd Kim echter alweer gespot met een bruine knot, met haar dochtertje op de arm. Terug naar de goede oude tijd dus.

Kim Kardashian - haircut Kim Kardashian weer gespot met bruin haar © Hollandse Hoogte

Boblijn

Het was echter niet de eerste keer dat Kim voor een ander kapsel ging. In februari verscheen ze met een lange bob bij de Grammy Awards. Ze verruilde haar lange haren voor een halflang kapsel en ziet er nog steeds even glamoureus uit. Al heeft haar gouden, glitter jurk daar natuurlijk ook veel mee te maken.

Kim Kardashian - haircut Kim Kardashian met halflang haar © Getty Images

Blonde beach waves

Ook eind 2013 verraste Kim iedereen met een nieuwe look: blonde beach waves. Ze rockte deze look tijdens The Hollywood Reporter’s 22nd Annual Women In Entertainment Breakfast. Hele mond vol, maar blond staat haar eigenlijk niet eens zo slecht. Wij verkiezen de waves wel boven haar platinablonde kapsel. Jij?

Kim Kardashian - haircut Kim Kardashian met blonde beach waves © Getty Images

Signature look

Maar we kennen Kim toch het beste als de curvy lady met donkerbruin lang haar. Het heeft dan ook niet lang geduurd voor ze weer koos voor deze signature look.

Kim Kardashian - haircut Kim Kardashian en haar signature look © Hollandse Hoogte

Wat vind jij: welk kapsel staat Kim het beste?

[poll id=”10″]

Laatste nieuws

Zie ook