Maandagavond vond de 8ste editie van de Beauty Award 2015 in Studio 21 in Hilversum plaats. Top schoonheidsspecialisten en BN'ers waren uiteraard van de partij. Lees hier hun beauty tips en bekijk de beelden.
De awards
De opening: walk like an egyptian...
Anouk Smulders presenteerde: de Beauty Award 2015
Af en toe onderbroken door leuke acts, zoals deze tissue-act.
Schoonheidsspecialiste Ellis Langenhuizen-Cornelissen ontving de publieksprijs.
Maite Diesel van Zenn in the City was de beste Newcomer van 2015.
Muzikale excursen tussen de awards...
Simone van der Weerd van Skin and Body Care is de beste schoonheidsspecialist van regio Noord.
Sandra Andeweg van Salovinthe skin- & lifestyle coaching kreeg diezelfde titel, maar dan voor de regio Midden.
FYI: Haarspecialist Tom Sebastian verklapte dat er een nieuw haarproduct in de schappen zal verschijnen. Wat en wanneer hield hij jammergenoeg nog even geheim.
Karin Manders van Intense Skin and Body Improvement won de award voor regio Zuid.
Modeontwerper Janice overhandigde deze prijs en gaf alle dames een tip:
Zorg dat jouw jurk een kleine touch up heeft. Dat maakt 'm net iets unieker!
Visagist en hairstylist Mari van de Ven en Yasmin Verheijen (Miss Holland 2014) gaven een award aan Cestmoi Huidverzorging & Wellness.
De tip van Mari:
Verzorg je wenkbrauwen, deze zijn superbelangrijk!
De laatste award van de avond werd weggegeven door beautyqueen Victoria Koblenko. Haar beauty geheim:
Als ik wakker word, maak ik mijn gezicht schoon met een ijsklontje van kamille.
Alle 8 winnaars met hun Beauty Award 2015.
De awards zien er trouwens zo uit...
Backstage met Beau Monde
Beauty & the bitterbal...
Achter de schermen sprak Beau Monde's Sacha Victoria Koblenko. En die gaf Beau Monde lezeressen nog een extra tip mee:
"Lig niet te vaak in de zon, want te veel zon is super slecht voor jouw prachtige, strakke huid."
Victoria had natuurlijk weer een bijzondere hairdo.
Nom nom nom nom
Voorgerecht: Zalm met een sausje van drop, venkel en noilly prat Hoofdgerecht: Runderhaas met soja, rijstwijn en oestersaus op een bedje van eiernoodles en roerbakgroentes Nagerecht: Seizoensfruit met mascarpone ijs en balsamico sabayon