Kate Moss geeft het verkeerde voorbeeld

Lottie Moss, het halfzusje van topmodel Kate Moss, wil stoppen met school om fulltime model te worden. Grote zus Kate h...

Lees ook

katenadlottie

Lottie Moss, het halfzusje van topmodel Kate Moss, wil stoppen met school om fulltime model te worden. Grote zus Kate heeft niet bepaald het goede voorbeeld gegeven, zelf stopte ze ook op jonge leeftijd met school om zich te richten op haar carrière. Vandaar dat Kate haar zusje nu aanmoedigt om hetzelfde pad te kiezen. Lees hier meer.

Model & journaliste
Kleine Lottie is nog maar 16 jaar en heeft weinig ervaring op het gebied van modellenwerk. De kleine Moss-telg staat te trappelen om het Britse Sussex in te ruilen voor New York en de modewereld. Naast haar modellenwerk zou ze graag een carrière als modejournalist willen.

Moeder
De moeder van Lottie, de stiefmoeder van Kate, zou het niet eens zijn met de plannen van haar dochter. ‘Her mother is a very intense and opinionated person, she would rather Lottie continued her education,’ zo vertelt een bron. ‘But Lottie is not very academic. She needed extra lessons to get through GCSEs.’ Wij zien die journalisten-move nog niet gebeuren..

Laatste nieuws

Zie ook