Sold out: kleertjes van prins George

De kleertjes die de 9 maanden oude prins George droeg tijdens zijn reis door Australië en Nieuw-Zeeland waren binnen ee...

georgefashion

De kleertjes die de 9 maanden oude prins George droeg tijdens zijn reis door Australië en Nieuw-Zeeland waren binnen een paar minuten uitverkocht. Heeft het Britse prinsje nu al even veel invloed op de Britse fashion als zijn moeder Kate, de hertogin van Cambridge?

Rompertjes

Een rompertje van het merk Annafie heeft inmiddels een wachttijd van 2 maanden en een exemplaar van het merk Rachel Riley heeft een wachttijd van maar liefst 12 maanden. Ook een rugzak in de vorm van een kangoeroe was direct uitverkocht nadat the little prince ermee was gespot.

Het George-effect

De grote belangstelling voor de kleding van het prinsje is geen nieuw fenomeen: de deken waarin hij was gewikkeld toen hij na zijn geboorte het ziekenhuis verliet, was ook binnen no time uitverkocht. Inmiddels is er zelfs een naam voor bedacht: het ‘George-effect’. Het kleine mannetje treedt hiermee in de voetsporen van zijn moeder Kate: haar kleding is doorgaans ook binnen enkele uren uitverkocht in Engeland, vooral omdat de hertogin bekende ontwerpers combineert met meer betaalbare kledingstukken.

Laatste nieuws