Harper Beckham meest stijlvolle kind

De 2-jarige dochter van David en Victoria is uitgeroepen tot meest stijlvolle en modieuze kind. De Beckhams nemen de ge...

Lees ook

harpertjebeckh

De 2-jarige dochter van David en Victoria is uitgeroepen tot meest stijlvolle en modieuze kind. De Beckhams nemen de gehele top 3 in beslag: de 2e en 3e plaats zijn voor de 15-jarige Brooklyn en de 11-jarige Romeo. De 8-jarige Cruz Beckham moest het doen met ‘slechts’ de 6e plaats. Wat moeder Victoria ‘Posh’ Beckham ervan vindt? En wie er nog meer in de top 10 staan? Dat lees je hier!

Hoewel Brooklyn en Romeo al professionele fotosessies doen, wil Victoria haar kinderen niet onder druk zetten. “Ik hoop dat ze zoveel mogelijk bereiken, maar het belangrijkste is dat ze gelukkig zijn. Ze leiden een bevoorrecht leven, maar dat betekent niet dat ze alles krijgen. Ik vertel ze vaak hoeveel geluk ze hebben.” Wijze woorden van Spice Girl annex voetbalvrouw annex modeontwerpster.

De 7-jarige Suri Cruise, dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, eindigde op de 4e plaats, gevolgd door de 13-jarige Willow Smith, dochter van Will en Jaden Smith. Ook Maddox en Shiloh Jolie Pitt, die van Brangelina, en Blue Ivy Carter, de kleine van Jay-Z en Bey, veroverden een plekje in de lijst.

Laatste nieuws

Zie ook