Bobbi Brown x Kate Upton

Kate Upton is het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Bobbi Brown. Het Amerikaanse model vindt het een grote eer om het me...

Lees ook

header

Kate Upton is het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Bobbi Brown. Het Amerikaanse model vindt het een grote eer om het merk te mogen vertegenwoordigen: “Bobbi is een Amerikaans succesverhaal, ze creëerde een internationaal merk vanuit het idee dat vrouwen mooi kunnen zijn door zichzelf te zijn. Dit vind ik een prachtige filosofie,” aldus Upton. Bekijk hier alvast een exclusief stappenplan van Kate haar visagist voor een perfecte Bobbi Brown make-up look!

Miss Bobbi Brown herself maakte de keuze voor Upton als nieuwe gezicht van haar merk: “Kate trok mijn aandacht – niet alleen omdat ze ongelofelijk mooi is – maar ook omdat ze zich comfortabel in haar lichaam voelt, een gezonde uitstraling heeft en vol positieve levensenergie zit; ook is ze een vrouw die haar eigen regels creëert,” aldus Brown.

Upton volgt actrice Katie Holmes op, die in 2013 het gezicht van Bobbi Brown was en ook een eigen make-up lijn ontwierp voor het merk. De advertenties zullen vanaf juli te zien zijn!

facechart

Exclusief: stappenplan van de visagist van Kate om de make-up look op de campagnefoto zelf te creëeren! (Klik op de afbeelding voor een grotere versie!)

Stap 1: Moisturizer
Moisturizer is erg belangrijk voor een gehydrateerde en frisse huid. Bovendien blijft je make-up beter zitten als je eerst een moisturizer aanbrengt. Voor de zone rond de ogen heeft Bobbi Brown een speciale hydraterende Eye Cream.

Stap 2: Concealer & Corrector
Met een Concealer Blending Brush breng je wat Corrector in de juist kleur aan om donkere kringen onder de ogen minder zichtbaar te maken. Breng het goedje zo dicht mogelijk bij de rand van de wimpers aan voor een optimaal effect.

Stap 3: Foundation
Met een grove kwast breng je wat Skin Foundation Stick aan op eventuele onzuiverheden of rode plekjes. Het is erg belangrijk dat je je goed laat adviseren over de kleur foundation die bij jouw huid past.

Stap 4: Powder
Om glimmende plekken in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) te voorkomen gebruik je een beetje Sheer Finish Loose Powder, aan te brengen met een speciale Powder Brush.

Stap 5: Bronzer & Blush
Voor een sun kissed glow gebruik je een Medium Bronzer, die je op wangen, voorhoofd, neus, kin en nek aanbrengt met een Bronzer Brush. Je kunt ervoor kiezen nog een beetje blush op de appeltjes van de wangen aan te brengen.

Stap 6: Lipstick
Voordat je aan de slag gaat met lippenstift breng je eerst een voedende Lip Balm aan. Na het aanbrengen van de lipstick in de gewenste kleur kun je nog een gloss aanbrengen voor een shiny look op de lippen.

Stap 7: Brows
Breng je wenkbrauwen in vorm met een borsteltje en teken ze eventueel wat bij met een passende kleur.

Stap 8: Eye Shadow
Een dun laagje Long Wear Eye Base is de basis voor de oog make-up. Deze kun je gemakkelijk met je vinger aanbrengen. Breng daarna de gewenste kleur oogschaduw aan met een Eye Shadow Brush.

Stap 9: Eyeliner
Om de ogen meer te laten spreken gebruik je een Ultra Fine Eyeliner Brush en Espresso Ink Long Wear Gel Eyeliner.

Stap 10: Mascara
Last but not least, een likje mascara! Smokey Eye Mascara, extra zwart, zorgt voor de grootste impact. Breng eventueel meerdere lagen aan.

Laatste nieuws

Zie ook