Tv-tip: Keeping Up with the Kardashians seizoen 9

Voor alle fans van de Kardashian-clan: vanaf 2 maart om 20.00 uur keert Keeping Up with the Kardashians terug voor een...

Lees ook

kardashhhhhhhhhh

Voor alle fans van de Kardashian-clan: vanaf 2 maart om 20.00 uur keert Keeping Up with the Kardashians terug voor een gloednieuw seizoen op E! Het belooft de meest uitdagende en intense periode van de familie te laten zien sinds de start van de show.

De recente scheidingen, een pasgeboren baby, kinderen die het huis uit gaan en een nieuwe verloving: ondanks heftige veranderingen blijft deze familie toegewijd aan elkaar en koesteren de familieleden hun tijd samen nog steeds.

De familie bespreekt openlijk het apart wonen van Kris en Bruce en de drie oudste zussen brengen erg veel tijd met elkaar door. Kourtney en Kim hebben als hun persoonlijke missie om Khloé te steunen, die continu in onzekerheid is over haar huwelijk met Lamar Odom. Rob stort zich volledig op de designer sokken onderneming en koopt een eigen huis, terwijl een van de jongste zusjes, Kendall, ook overweegt om op zichzelf te gaan wonen.

En hoe zit het met het drama? Die is zeker aanwezig, wanneer Kris het gevoel krijgt dat ze er wat meer ruimte bij krijgt in huis, maar Kim besluit dit op te eisen voor haar nieuwe familie.

Laatste nieuws

Zie ook