Today is Giorgio Armani Day

Burgmeester van New York Michael Bloomberg heeft deze dag uitgeroepen tot 'Giorgio Armani Day'. De Italiaanse modeontwe...

giorgio

Burgmeester van New York Michael Bloomberg heeft deze dag uitgeroepen tot ‘Giorgio Armani Day’. De Italiaanse modeontwerper is namelijk op bezoek in de stad. Bloomberg wil de Italiaanse ontwerper hiermee bedanken voor zijn langdurige relatie met de Big Apple, zijn bijdrage aan de lokale economie en de ondersteuning van openbare scholen in de stad.

Vanavond zal Armani een groot evenement geven bij SuperPier Hudson River Park’s, beter bekend als Pier 63. De avond begint met de tentoonstelling ‘Eccentrico’, waar Armani voor de New Yorkse editie verschillende kledingstukken en accessoires presenteert. In de show worden meer dan 100 verschillende creaties van Giorgio Armani privé collecties sinds 2005 getoond.

Na de show hebben de gasten toegang tot een pop-up privéclub, die speciaal voor het evenement is gemaakt. Op vrijdag is de tentoonstelling voor iedereen te bezoeken. De ontwerper houdt nog geheim welke celebs aanwezig zullen zijn op het evenement.

Laatste nieuws