Celebrity’s ontwerpen schoenen voor Adidas

Kate Moss, Naomi Campbell en Kylie Minogue hebben een paar limited edition tennischoenen voor Adidas ontworpen. De scho...

Lees ook

kate

Kate Moss, Naomi Campbell en Kylie Minogue hebben een paar limited edition tennischoenen voor Adidas ontworpen. De schoenen zijn helaas niet toegankelijk voor iedereen, aangezien ze geveild worden. Het geld dat de veiling opbrengt gaat naar Platform 6, een organisatie die zich inzet voor de rechten van homo’s, lesbiennes en biseksuelen.

Mocht je mee willen doen, de online veiling is vandaag gestart en duurt nog tot en met 14 september. Het openingsbod was 200 pond, maar de prijs ligt nu rond de 500 pond. Bekijk hieronder de foto’s van de schoenen.

Ga jij een bod doen?

katem
De tennischoenen van Kate zijn klassiek. Opvallend zijn de neon woorden ‘Kate’ en ‘Moss’ op de veters.

naomi
De schoenen van Naomi hebben een religieus tintje. Op de tong van de schoenen zijn namelijk afbeeldingen van Jezus en Maria te zien. Bij aanschaf van de schoenen krijg je een paar gouden botten.

kylie
Kylie heeft al haar momenten als zangeres op de schoenen bevestigd. Kaartjes, armbandjes, kettingen: je vindt het allemaal terug op de schoenen.

Laatste nieuws

Zie ook