Suikerzoet: 3X Celebs in Hot Pink

“Pink isn’t a color, it’s an attitude.” En aan beide hebben deze celebs duidelijk geen gebrek.

Lees ook

“Pink isn’t a color, it’s an attitude.” En aan beide hebben deze celebs duidelijk geen gebrek. 3 pink panters op een rijtje.

Comeback Color

Het toppunt van jeugdige elegance in de stijl van Grace Kelly, of een mierzoet, ouderwets, slecht zittend geval? De jurk die Gwyneth Paltrow in 1999 droeg bij de uitreiking van de Oscars, spleet de modewereld in tweeën, én zorgde voor de comeback van roze als modekleur. Gwyneth combineerde de taftzijden creatie van Ralph Lauren met een setje diamanten juwelen van Harry Winston ter waarde van 160.000 dollar. Samen met de achterovergekamde haren werd het een iconische look. Die we misschien ooit nog terugzien bij Gwyneths dochter Apple Martin, want de actrice bewaart alle Oscar-jurken voor haar nageslacht

Roze Rapper

Zeg je Lil Nas X dan zeg je jasjes met franjes, cowboyhoeden en leren broeken. De rapper draagt zijn broekjes in alle kleuren van de regenboog, maar heeft een obsessie voor roze. Van ‘baby’ tot ‘fel’: Lil Nas omarmt elke tint pink. Bij de laatste Grammy uitreiking, waar hij twee beeldjes veroverde, koos de 21-jarige voor ‘zuurstok’. Zijn look leverde hem veel lof op, maar ook de nodige haatberichten. Zo plaatste rapper Pastor Troy een foto van de jonge rapper met een homofobe tekst. In plaats van in te gaan op het bericht, sloeg Lil Nas een andere ‘old town road’ in en schreef bij het kiekje: “Man, wat zie ik er goed uit op deze foto!” Topactie van Lil! Pastor Troy ziet gewoon roze van jaloezie!

Miss Magenta

Als een soort Russisch Baboeschka-poppetje trad Lady Gaga vorig jaar aan op het Met-gala. Onder haar gigantische roze jurk van designer Brandon Maxwell droeg ze nog drie andere outfits, die ze een voor een op de rode loper onthulde. De zangeres/ actrice gaat ver in haar voorliefde voor de veelzijdige kleur, zo zagen we toen ze tien jaar geleden verscheen in een jurk van het meest bijzondere roze: gemaakt van rauw vlees. Tegenwoordig houdt ze het iets rustiger en beperkt ze zich tot een roze hairdo. En sinds ze gelukkig is met haar nieuwe vriend Michael Polansky beziet ze de wereld door haar roze bril.

Dit bericht bekijken op Instagram

#METGALA #METGAGA 1️⃣

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

Bron: Sandra ten Brink, Davina Harte, Marique de Vries | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook