Dit is waarom het zoontje van André Hazes niet meer op social media te zien is

In een interview met Grazia onthult de zanger waarom de kleine André niet meer op social media te zien is.
André en Monique

“Ik heb altijd gezegd: op het moment dat hij er last van krijgt, stoppen we ermee”, vertelt de zanger aan Grazia. Hij laat weten dat dit steeds vaker gebeurde. 

“In de supermarkt gingen vrouwen hem aanstaren. Dan vroeg hij: ‘Papa, waarom kijkt die mevrouw de hele tijd naar mij?’ Of ze gingen zelfs aan hem zitten en hem in zijn wangen knijpen. Dat zou ik zelf ook irritant vinden!”

Gevolgen voor realitysoap

De beslissing van André en Monique heeft ook directe gevolgen voor zijn succesvolle realitysoap. Die komt voorlopig niet meer terug. “We hebben ervoor gekozen om kleine André een beetje af te schermen. Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem”, legt André uit.

Hij gaat verder: “We hebben een heel leuk kind en dat willen we ook delen met de wereld, maar we willen niet meer zijn volledige gezichtje in beeld. Dat bedekken me nu op social media met een zonnebrilletje of zo, maar dat gaat met een soap niet werken.” 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b7b317bdb6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws