Dit is waarom Dave Roelvink zijn levensstijl helemaal omgooit

De coronakilo’s hebben ook Dave Roelvink bereikt. Hij vertelt bij ‘Andy In De Auto’ hoeveel hij is aangekomen en waarom hij zijn levensstijl drastisch heeft aangepakt.
dave roelvink

“Ik ben gestopt met roken en dan kom je vet veel aan”, vertelt Dave aan Andy van der Meijde tijdens een nieuwe aflevering van de YouTube-serie ‘Bij Andy In De Auto’. “Ik ben 11 kilo zwaarder geworden, maar dat moeten er geen 33 worden.” 

Om dat te voorkomen heeft Dave een drastische beslissing gemaakt. Hij is niet alleen gestopt met roken, maar ook met drinken. “Ik begon er echt onder te lijden”, vertelt de dj en realityster over zijn voormalige levensstijl, waarbij er iedere avond tijdens zijn dj-optredens flink gedronken werd. 

Niet alleen gezellig

Ook is hij weer gaan sporten: “Ik voel me veel beter nu ik veel aan het trainen ben. Het voelt veel beter dan elke dag vliegen, zuipen en gas geven.” Hij onthult ook dat hij niet alleen alcohol dronk voor de gezelligheid. Het had volgens Dave ook te maken met zijn plotselinge succes als dj. “In het begin was er veel spanning. Ineens stond ik op een podium voor duizenden mensen en gingen de vrouwen gillen, terwijl ik de week ervoor nog koffie stond te maken. Dus op een gegeven moment dacht ik: ik trap er een drankje in, dan gaat het soepeler.” 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b79c8090b1', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws