Pijnlijk… William gaf Kate dit “minst romantische cadeau ooit”

Hoewel Kate destijds niet om dit cadeau kon lachen, heeft het uiteindelijk toch goed uitgepakt.

Lees ook

Prins William verklapte onlangs dat hij Kate “het meest onromantische cadeau ooit” heeft gegeven, toen ze in hun studententijd nog aan het daten waren. Hij onthult alles over deze (hilarische) blunder in de podcast The Peter Crouch

Zelf vond hij het cadeautje, dat hij inmiddels heeft gebombardeerd tot ontzettend onromantisch, destijds wél een prima cadeau. “Ik heb haar een verrekijker gegeven”, vertelt de prins. “Ik heb hem ingepakt. Het was een heel mooie. Ik was ervan overtuigd dat het een geweldig cadeau was. Je kon er zo ver mee kijken!” 

Geen geheim

Williams enthousiasme kon er niet voor zorgen dat zijn vriendin er hetzelfde over dacht. Kate deed dan ook totaal geen moeite om te verbergen wat zij van het cadeau vond. “Ze keek me aan en vroeg zich af wat ze met de verrekijker moest. Het verliep helemaal niet goed.” 

Goed uitgepakt

Nu kan William er wel om lachen. Het zorgde er immers niet voor dat Kate gillend wegrende. “Maar ze kan het niet laten om me af en toe nog even te herinneren aan dat vreselijke cadeau.” Waarom de prins dacht dat het leuk was om te geven?  “Ik weet het oprecht niet meer”, geeft William toe.

Bron: US Weekly | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook