doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Sylvie Meis maakt 'budget lingerielijn' voor Aldi

Ze showt de prachtige collectie op Instagram.
.
Sylvie Meis

Sylvie Meis laat haar afgetrainde lijf regelmatig zien op Instagram. Wat is dan een logische vervolgstap? Een eigen lingerielijn natuurlijk. De items zijn echte must-haves en dat voor een prikkie.

Sylvie heeft de lijn namelijk gemaakt in samenwerking met budgetsupermarktketen Aldi. De prijzen beginnen al bij 9 euro. Een beha kost gemiddeld een tientje en pyjamasets vliegen de toonbank over voor een kleine 16 euro.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Á la Victoria's Secret

Op Instagram showt de stunning presentatrice alle items van de kledingcollectie. Hierbij moet je denken aan kanten lingerie, satijnen zwarte pyjama's en een roze kimono à la Victoria's Secret. Love it. Maar dat is niet alles. Naast de looks biedt deze collectie ook het hoognodige comfort. “Het juiste ondergoed voelt aan als een tweede huid. Bij het ontwerpen van de collectie heb ik daarom bijzondere nadruk gelegd op superzachte materialen, hoogwaardige afwerking en een hoog draagcomfort", vertelt Sylvie over de collectie.

Nederland

Inmiddels zijn de items al in heel Duitsland te koop. In Nederland moeten fans nog even geduld hebben, want pas vanaf 9 december kan de collectie van de blondine ook hier gescoord worden. Bekijk hieronder de foto's van de collectie, zodat je alvast een shopping list kunt maken.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws