Vrolijk babynieuws voor Zara Tindall en hubby Mike

Er is nog een achterkleinkind van Elizabeth op komst.

Lees ook

Prachtig nieuws voor Zara en haar hubby, oud-rugbyspeler Mike Tindall. Het jongste kind van prinses Anne is namelijk in verwachting van haar derde kindje, dit maakt Mike bekend in de podcast The Good, The Bad, The Rugby.

“Het is een goede week”, vertelt Mike aan medepresentatoren James Haskell en Alex Payne. “We hebben een kleine scan gehad vorige week, de derde Tindall is onderweg.”

Geslacht

Wat geslacht betreft heeft Mike ook wel een voorkeur. “Ik zou wel een jongetje willen dit keer. Ik heb al twee meiden, dus een jongen lijkt me hartstikke leuk. Maar goed, ik houd natuurlijk sowieso van het kind, maar laat het please een jongen zijn!” Hij deed er nog een schepje bovenop, want ook over de naam had Mike wel wat te zeggen. “We weten het nog niet. Covi of Covina.”

Miskramen

De 39-jarige Zara is sinds juli 2011 getrouwd met Mike (42). Ze kregen al eerder twee dochters: Mia van zes en Lena van twee. Voordat Lena geboren werd, had Zara twee miskramen gekregen. Iets waar Mike in de podcast op subtiele wijze ook nog even bij stilstond. “Met Zara gaat het goed. Ze is altijd voorzichtig in verband met dingen die in het verleden gebeurd zijn, maar ze kijkt erg uit naar de geboorte van ons derde kind.”

Felicitaties van de koningin

Ook koningin Elizabeth heeft inmiddels gereageerd op het nieuws van de zwangerschap van haar kleindochter. Een woordvoerder van Buckingham Palace liet weten: “De koningin en haar man, prins Philip, zijn op de hoogte van de zwangerschap en delighted.”

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook