Is prinses Eugenie dan helemaal klaar met Harry & Meghan?

“‘Waarom wil niemand in Frogmore wonen? Wat is er mis met die plek?” vragen de bronnen zich af.

Lees ook

Het ene moment zijn ze de babykamer op Frogmore Cottage aan het inrichten, het volgende zijn prinses Eugenie en Jack Brooksbank alweer gevlogen.

Prinses Eugenie en haar man voelden zich toch niet zo thuis in hun nieuwe optrekje in Windsor, Frogmore Cottage. Het paar is in november verhuisd naar het huis, dat zij delen met Harry en zijn vrouw Meghan. Maar volgens Britse media is de zwangere prinses na zes weken alweer vertrokken.

Volgens ingewijden is het koppel inmiddels terugverhuisd naar Kensington Palace in Londen en staat het huis in Windsor nu leeg. “‘Waarom wil niemand in Frogmore wonen? Wat is er mis met die plek?” vragen de bronnen zich af. Het is onduidelijk of het vertrek van Eugenie, die zwanger is van haar eerste kindje, tijdelijk of permanent is. Het Britse hof heeft nog niet gereageerd op het nieuws en zegt dat het “een onderlinge afspraak is tussen Eugenie en Harry”. Whatever that may be.

In november leek het onwaarschijnlijker te worden dat Harry en Meghan voor langere tijd terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Toen werd bekend dat de hertog van Sussex en zijn vrouw Frogmore Cottage gingen delen met prinses Eugenie en Jack. Harry en Meghan, die naar Noord-Amerika zijn verhuisd, zouden wel financieel verantwoordelijk blijven voor het onderkomen in Windsor. Het is hun enige officiële verblijf in het Verenigd Koninkrijk.

Harry en Meghan raakten eerder dit jaar in opspraak vanwege de dure verbouwing van Frogmore. Het optrekje werd voor miljoenen verbouwd en daarvoor werd belastinggeld gebruikt. Toen Harry en Meghan begin dit jaar bekendmaakten een stap terug te doen binnen de koninklijke familie, ontstond er ophef over dat belastinggeld van de verbouwing. In september werd duidelijk dat Harry en Meghan, die in de Verenigde Staten onder meer een lucratieve deal met Netflix hebben gesloten, de 2,4 miljoen pond uit eigen zak hebben terugbetaald.

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress, Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook