doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Draag zorg voor je handen dankzij de juist verzorging

Wij vertellen je alles wat je moet weten over de goede handverzorging!
Handverzorging Australian Bodycare

Iedereen heeft er al wel eens mee te maken gehad: een droge huid aan de handen en last van barstjes en kloven. Dit kan enorm vervelend zijn en ziet er ook niet erg mooi uit. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat jij de handen niet verzorgt.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Er zijn allerlei oorzaken voor deze symptomen. Naast het kennen van de oorzaken wil je natuurlijk ook graag een oplossing om hier vanaf te raken! Wij vertellen je alles wat je moet weten over de goede handverzorging!

Oorzaak van droge, geïrriteerde handen

Droge en geïrriteerde handen, verschillende oorzaken kunnen hiervan aan de basis liggen. Niet alleen tijdens wintermaanden komt dit kwaaltje erg veel voor, al hebben natuurlijk heel veel mensen er dan wel last van. Dit komt door de koude die de huid extra snel laat uitdrogen. Ook het gebrek aan vitamine D door de zon speelt een rol in deze geïrriteerde huid. Ook te vaak handen wassen kan een oorzaak zijn van een droge huid. Wanneer je dit echter te vaak doet, zal de zeep waarmee je je handen wast, de beschermlaag van onze huid gaan verwijderen. Je had het misschien al verwacht, maar ook stress is een boosdoener voor onze handen. Vooral bij mensen die last hebben van eczeem kan dit ervoor zorgen dat de handen extra worden uitgedroogd.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Symptomen van droge handen

Je kan natuurlijk al eens last hebben van een barstje of wondje in de huid van de handen. Maar hoe weet je nu echt wanneer je te maken hebt droge of geïrriteerde handen? Volgens Australian Bodycare zijn er toch wel wat symptomen waaraan je dit kan merken:

  • Een ruwe en pijnlijke huid is het eerste symptoom van droge handen.
  • Overvloedig jeuken van de handen.
  • Vervelling of schilfering van de huid.
  • Kloven en scheuren in de huid.
  • Roodheid en eventueel bloedingen.

De ultieme verzorging

Nu je weet wat de symptomen en de oorzaken zijn van droge handen, wordt het tijd voor de oplossing. Australian Bodycare heeft drie producten ontwikkeld die speciaal geschikt zijn voor een goede handverzorging. Wanneer je je handen verzorgt met deze producten, heb je veel minder kans op droge en geïrriteerde handen!

  • Handzeep: de Hand Wash is geschikt voor veelvuldig wassen van de handen. De bacteriën zullen bestreden worden dankzij de Tea Tree Oil waarvan de zeep onder andere gemaakt is. De bacteriën kunnen dus niet in de huid dringen, wat een groot voordeel is wanneer je al met droge huid te maken hebt.
  • Hand Cream: voor extra verzorging na het wassen van de handen. Regelmatig deze handcrème gebruiken gaat de droge huid van de handen tegengaan. De huid wordt verzacht en gehydrateerd door de sheaboter in de handcrème.
  • Body Cream voor erg beschadigde handen die ruw aanvoelen. Deze voorkomt dat de huid nog verder gaat uitdrogen en allantoïne zal de irritatie en beschadiging verzachten.

Wanneer je gebruik maakt van deze kit van Australian Bodycare, zeg jij voorgoed vaarwel tegen droge en geïrriteerde handen!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws