10 dingen die prins Harry onthulde in zijn interview met James Corden

Beau Monde zet de tien meeste opvallende onthullingen voor je op een rij.

Lees ook

Prins Harry verscheen op The Late Late Show met James Corden en toerde door Los Angeles in een dubbeldekkerbus (how British), waarbij hij veel onthulde over zijn nieuwe leven in de Verenigde Staten.

Beau Monde zet de tien meest opvallende onthullingen voor je op een rij. Maar voor diegene die 17 minuten over hebben: bekijk het fragment hieronder ↓

1. Hij is een fan van The Fresh Prince of Bel-Air

Toen Harry langs het iconische The Fresh Prince of Bel-Air-huis kwam, bevestigde hij dat 'ie de klassieke sitcom inderdaad heel goed kende, en hij slaagde er zelfs in om een beetje mee te rappen met wat teksten.

2. De bijnaam die Meghan 'm geeft

Tijdens het filmen vond presentator James Corden het een goed idee om de vrouw van Harry, hertogin Meghan, te bellen (we begrijpen de kijkcijfer-stunt hoor James). Meghan neemt op en vraagt Harry: “Haz, hoe gaat je tour door L.A.?” Ze heeft meteen door dat het niet haar man, maar James himself is en lacht om het moment.

3. Harry wist al vroeg dat Meghan 'de ware' was

“Op de tweede date begon ik te denken: 'Wauw, dit is best bijzonder',” vertelde Harry Corden toen hem werd gevraagd naar de oorsprong van hun romance. “Het was de manier waarop we met elkaar omgingen en we waren gewoon zo op ons gemak in elkaars gezelschap.”

4. Een prins daten is niet zo glamoureus als je zou denken

“Daten met mij, of met een ander lid van de koninklijke familie, is een beetje vreemd”, geeft hij toe. “Alle dates worden thuisdiners of tv-kijken of gewoon chatten. En dan kun je uiteindelijk pas als je een stel wordt uit eten gaan, naar de bioscoop gaan en al het andere.” Hij vervolgde door toe te voegen dat het eigenlijk deze verplichte undercover dates waren waardoor hij en Meghan elkaar heel snel leerden kennen. “Alles werd achter elkaar gedaan voor [Meghan en ik]. Dus eigenlijk hebben we een enorme hoeveelheid tijd alleen met ons tweeën doorgebracht, in plaats van naar het huis van vrienden te gaan of uit eten te gaan, waar er andere afleidingen zijn. Er waren geen afleidingen en dat was geweldig. Het was verbazingwekkend. We zijn in de eerste twee maanden van nul naar 60 gegaan. ”

5. Hoe hij en Meghan hun avonden spenderen

Toen Harry sprak over hoe een doorsnee avond eruitziet in het Sussex-huis, vertelde Harry dat de tijd van het stel vooral om hun zoon Archie draaide. “We drinken een kopje thee, geven hem een ​​bad, lezen een boek voor hem en leggen 'm vervolgens in bed,” zei hij, eraan toevoegend dat ze dan naar beneden gaan om te ontspannen. “Meg kookt misschien een maaltijd of we bestellen wat. Vervolgens gaan we naar boven en spenderen de avond heel low-key. We gaan naar bed of we kijken wat op Netflix.”

6. Wat vindt Harry van Netflix-serie The Crown?

“Het is fictief, maar het is losjes gebaseerd op de waarheid”, aldus Harry, “Het is natuurlijk niet helemaal nauwkeurig, maar het geeft je wel een globaal idee van die levenswijze, van de druk om plichten en diensten boven de familie en alle andere dingen te stellen, van wat daarvan kan komen.” De Netflix-serie is dus geen doorn in het oog voor de prins. “Ik voel me beter bij The Crown dan bij de verhalen die over mijn familie, mijn vrouw of mezelf worden geschreven.”

7. Wie zou hem moeten spelen in The Crown?

Hoewel de koninklijke dramaserie op het punt staat te eindigen met het zesde seizoen, dat eindigt vóór het tijdperk van Meghan Markle, heeft Harry een idee van wie hij als zichzelf zou casten. Zonder twijfel is dat Damien Lewis (bekend van Homeland).

8. Archies eerste woord was niet 'mama' of 'papa'

Het is vast geen geheim dat Harry dol is op zijn zoon, Archie. James en de prins praten dan ook ronduit over de peuter. Zo vertelt Harry wat Archie zijn eerste woordje was, en gek genoeg was dat niet 'mama' of 'papa', maar “krokodil”. “Mijn zoon is nu iets meer dan anderhalf jaar. Hij is hysterisch. Hij heeft de meest verbazingwekkende persoonlijkheid. Hij voegt al drie, vier woorden bij elkaar. Hij zingt al liedjes.”

9. Het kerstcadeau van de Queen

“Mijn grootmoeder vroeg ons wat Archie wilde voor Kerstmis en Meg zei een wafelijzer,” onthulde Harry. “Ze heeft ons een wafelijzer gestuurd voor Archie. Dus voor het ontbijt maakt Meg nu een mooie, biologische mix in het wafelijzer. Het komt eruit, hij vindt het geweldig … Archie wordt 's ochtends wakker en zegt: Wafel?” Zie jij het al voor je? Koningin Elizabeth die het internet afstruint om een wafelijzer voor kleine Archie te bestellen?

10. Het achterlaten van zijn koninklijke verplichtingen

“Het was een stap terugdoen in plaats van af te treden. Weet je, het was een heel moeilijke omgeving, zoals ik denk dat veel mensen hebben gezien. We weten allemaal hoe de Britse pers kan zijn en het vernietigde mijn geestelijke gezondheid.” Het volgende interview staat aanstaande zondag gepland. Dan schuiven H&M aan bij Oprah en aan de gelekte fragmenten te zien, zal er nog lang over gesproken worden…

Bron: YouTube Late Late Show | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook