Welke dochter van prinses Stéphanie loopt hier aan de arm van prins Albert?

Welke dochter van prinses Stéphanie is hier aan het werk?

Niemand weet precies wat ze écht doet in haar leven, maar Camille Gottlieb mocht mee op werkbezoek én mocht iets doen ook.

De dochter van prinses Stéphanie van Monaco zette haar beste beentje voort en doopte, in het bijzijn van de vorstelijke familie, een boot. Camille is peetmoeder van de 'Monaco One' zoals de shuttle heet. In het bijzijn van onder meer prins Albert, prinses Caroline en haar moeder Stéphanie liet ze de fles tegen de romp van de boot kapot vallen en was het vaartuig gedoopt. Ook de andere kinderen van Stéphanie, Pauline en Louis Ducruet en zijn vrouw, Marie Hoa Chevallier, waren erbij.

© Paleis Princier de Monaco

Camille Gottlieb zien we niet vaak in het bijzijn van de vorstelijke familie van Monaco. Ze werd in 1998 geboren uit de relatie tussen prinses Stéphanie en haar beveiliger Jean Raymond Gottlieb. Het is nooit officieel bevestigd dat hij de vader is van Camille, maar haar achternaam doet dat een beetje vermoeden. Camille is de jongste dochter van de prinses en is diegene die het meest op haar Amerikaanse oma lijkt. Zus Pauline en nichtje Charlotte (Casiraghi) hebben meer van de Latijnse kant van de familie meegekregen en nicht prinses Alexandra van Hannover lijkt meer op haar Duitse kant van de familie.

© Paleis Princier de Monaco

Cam groeide op met de Grimaldi's in Monaco, maar heeft – in tegenstelling tot anderen in haar lichting – nog niet écht haar draai gevonden. “Nadat ik mijn opleiding behaalde, heb ik een tussenjaar genomen. Verder heb ik een beetje mijn Engels verbeterd en ik wilde Russisch leren, dat heb ik ook gedaan.” Naast dat ze de organisatie BE SAFE Monaco heeft opgericht, is ze gretig met het plaatsen van zonnige kiekjes op haar Instagram-account. “Ik ben een echte levensgenieter.” Verder chillt Cam 't liefst in de zon en met een fluffy huisdier op haar arm.

It is good to be a royal – wanneer teren op de centen van je moeder een gegeven is. Toch leuk dat Cam de mouwen opstroopte en op pad ging, aan de arm van oom Albert.

Beeld: Paleis Princier de Monaco

Laatste nieuws