Zo gaat het nu tussen Meghan Markle en beste vriendin Jessica Mulroney

Afgelopen zomer was er een flink schandaal rondom Meghans bff.

Het was een ware soap afgelopen zomer (de zoveelste voor de hertogin van Sussex): de ophef rondom Meghan Markle's beste vriendin Jessica Mulroney. Hoe gaat het nu tussen de twee?

Geen vuiltje aan de lucht

Een aantal maanden geleden meldden media dat Jessica en Meghan elkaar niet meer konden luchten of zien. Naar verluidt had dit alles te maken met het feit dat Jessica onder vuur lag, omdat ze zich niet openlijk uit zou spreken tegen racisme. Us Weekly schreef destijds zelfs dat Meghan hun vriendschap als verleden tijd beschouwde. Toch lijkt het erop dat de roddels over hun verbroken vriendschap niet kloppen.

Jessica vierde dit weekend haar 41ste verjaardag en dat werd uiteraard ook vastgelegd op haar Instagram Stories. Zo deelde de stylist meerdere foto’s van cadeaus die ze van haar vrienden had gekregen. Ook deelde Jessica een foto van een bos prachtige roze rozen, die ze van Meghan heeft gekregen. “Luckiest friend xxx, thnx MM”, schreef de stylist bij de foto. Geen vuiltje aan de lucht meer, dus?

Bekijk de foto *HIER*.

Liefdevol

Het lijkt er dus op dat Meghan en Jessica nog steeds een warme band hebben. Ook stak Jessica haar bff onlangs een hart onder de riem met een Instagram post, kort na het spraakmakende interview van Meghan bij Oprah.

“Ik ken niemand die zo onder druk is gezet door de politiek en de pers als deze vrouw. Ondanks dit alles bleef ze altijd vriendelijk, medelevend en liefdevol”, schreef de stylist bij een foto waar ze samen met Meghan op te zien is. All's well that ends well!

Bron: Us Weekly, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws