De meest opmerkelijke voorwerpen uit de Buckingham Palace royal gift shop

Interesse in een corgi-pyjama, iemand?

Lees ook

De Windsors hebben fans over de hele wereld en hun officiële royal gift shop doet ongetwijfeld goede zaken. Al vraag je je soms af wie dit héérlijk kitsche assortiment in zijn winkelmandje gooit. Reken maar op heel veel corgi's.

Queen Elizabeth viert deze maand haar 95ste verjaardag en voor wie daar met regelmaat aan herinnerd wil worden, is er deze reeks roze aardewerk uitgebracht. Voortaan kun je je afternoon tea serveren op een knalroze servies met een – letterlijk – gouden randje.

We zijn net te laat om deze met Pasen op tafel te zetten, maar voor wie zijn eitje in koninklijke stijl naar binnen wil lepelen is er dit setje.

Een teddybeer in een zijden corgi-pyjama, waarom ook niet? Genoeg royal fans zullen die 195 pond er wel voor neer willen tellen.

Zo gek nog niet: de enige echte Buckingham Palace Gin waarin twaalf met de hand geplukte (door Liz zelf?) bloemen en kruiden uit de Palace Gardens verwerkt zijn.

Uiterst milieubewuste, herbruikbare rietjes, maar wel in Buckingham Palace-jasje, zodat iedereen kan zien dat je ondanks je groene gewoonten je gevoel voor chic niet bent verloren.

Voor als Minoes of Max ook een koninklijk accent kan gebruiken.

Hoe pinguïns precies in verband staan met Buckingham Palace? We denken er nog even over na.

Corgi-sokken kunnen niet ontbreken!

Net als de corgi-knuffels in verschillende formaten. Zodat je je toch in goed gezelschap voelt.

En aan de royal fans die het liever doen met een mooie foto dan met een souvenir denkt de Buckingham Palace Shop ook. Wat een plaatjes!

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook