WINNEN: 3x Patty Brard’s alcoholvrije bubbel! (gesloten)

Uiteraard met een touch van Patty: het etiket heeft namelijk panterprint.

Lees ook

Patty Brard lanceerde ter gelegenheid van haar 66ste verjaardag haar eigen bubbel! Je begrijpt, Beau Monde was er met de kippen bij.

Patty lanceert een heerlijke, bruisende en feestelijke 0% bubbel. Bruud 0% is de naam en staat 100% voor alles waar Patty ook voor staat: vrolijk, gezellig, zonder zorgen, maar wel met een bite! Naar verluidt is de bubbel hét alternatief voor prosecco of champagne voor iedereen die geen alchol kan of wil drinken.

De Bruud 0% ook heerlijk met ijs, munt en limoen of bijvoorbeeld als basis voor een alcoholvrije Spritzer. Patty vertelt enthousiast: “Het is de beste alcoholvrije bubbel die ik ooit heb geproefd en ook nog eens laag in suikers. Ik kan echt genieten van deze 0% bubbel! Gewoon om lekker te proosten als er iets te vieren valt, of als je trek hebt in een gezellig drankje zonder dat je per se alcohol moet nuttigen. Ik kan iedereen een leven zonder katers aanraden! Dus is er nu Bruud, mijn eigen bubbel met een touch of Panter. Proost en geniet ervan!”

Maar waarom een alcoholvrije bubbel? Patty drinkt zelf inmiddels al 3 jaar geen alcohol meer en wil op deze manier een lekker alternatief bieden voor bijvoorbeeld prosecco of champagne. Hij is exclusief verkrijgbaar via Wijnvoordeel.nl

En ook bij Beau Monde wordt de fles feestelijk onthuld, namelijk: je maakt deze week drie keer kans op een heerlijk flesje Bruud 0%. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Laatste nieuws

Zie ook