Luxemburg: Er is een royal wedding op komst!

Prins Louis kondigt zijn nieuwe verloving aan met de Franse Scarlett-Lauren.

Lees ook

Prins Louis (34), zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa, heeft zich verloofd!

Het zou de tweede keer worden dat de Luxemburgse prins in het huwelijksbootje stapt. In 2006 trouwde hij met Tessy Antony-De Nassau, maar de twee besloten na een huwelijk van zo'n 10 jaar uit elkaar te gaan. Het stel kreeg twee kinderen samen, prins Gabriel (15) en prins Noah (13).

© Cour Grand-Ducale

We hopen dat Louis de liefde van zijn leven (opnieuw) heeft gevonden. Zijn aanstaande bruid is de Franse Scarlett-Lauren Sirgue, ze is advocate en als we 't hof mogen geloven is iedereen “erg blij” met de kersverse verloving van de tortels. “We wensen hen enorm veel geluk”, klinkt het.

Scarlett-Lauren is de dochter van advocatenduo M. Pierre Sirgue en Scarlett Berrebi, die het advocatenkantoor Sibe sinds de oprichting in 1986 runnen. Scarlett-Lauren is sinds 17 november 2016 advocaat bij dit kantoor. Daarvoor studeerde ze aan de Universiteit Paris Descartes en aan het EFB in Parijs (da's een beroepsopleiding voor advocaten). En voordat ze voor (of bij?) haar ouders ging werken, werkte ze als juriste én als jurdisch medewerker bij Cour d'Appel de Paris (sociale kamer bij het Hof van Beroep in Parijs). Een ambitieuze dame dus! Louis en Scarlett-Lauren maakten hun relatie afgelopen december pas officieel middels een foto van hen samen op Instagram, maar zouden al veel langer samen zijn. Eind 2019 werden de twee voor het eerst samen gezien, waarna zij niet meer van elkaars zijde leken te wijken. Het is nog niet bekend wanneer het koppel van plan is elkaar het jawoord te geven.

Ook heeft ex-prinses en ex-liefje Tessy van zich laten horen. Ze schrijft op Instagram: “Gabe, Noah, Frank (haar verloofde) en ik zijn zo blij dat dit nieuws gedeeld is. Wij wensen jullie het allerbeste!”

Beeld: Grand Cour-Ducale

Laatste nieuws

Zie ook