Uhm? Jill Biden ontvangt bakken met kritiek op haar outfit

“Wat een schande, om zoiets te dragen als een first lady.”

Lees ook

Wat moet First Lady Jill Biden hebben gedacht toen ze uren na haar aankomst in Washington de tweets zag langskomen?

Jill was hot topic van de dag toen ze vorige week uit de Air Force One in Washington stapte in een heel gewaagde outfit. Ja, heel gewaagd. Ze droeg namelijk tromgeroffel een vissengraatpanty. En je begrijpt, een vrouw van 69 met een functie binnen het White House kan dit soort netjes natuurlijk niet dragen. Althans, dat vindt conservatief Amerika. Ze moeten wat nu de Trump'jes niet voor dagelijkse schandalen zorgen.

Jill stapte het vliegtuig uit in Maryland gekleed in een zwarte knielange geklokte rok (met aan de onderkant een leren rand), bijpassende top, gecombineerd met een zwart getailleerde blazer, zwarte enkellaarsjes met hakken en daar komt ie: een zwarte visgraat-achtige panty. Genoeg reden om de Amerikaanse conservatieven van hun stoel te doen vallen en hun ongenoegen over de First Lady uit te spreken op Twitter. En de panty werd in een mum van tijd trending op het medium.

LEES OOK: Melania Trump: een passende finale van haar tijd als First Lady

LEES OOK: Hack: zo blijft je panty niet vastplakken aan je rok

LEES OOK: Alles wat je wilt weten over Jill Biden

Toch zijn er een paar tegengeluiden te horen, zo vinden ze de outfit 'ordinair' en 'ongepast' en ook zou de leeftijd van Jill meespelen: ze vinden haar te oud om zo'n outfit te dragen… Als wij die killerlegs van Jill hadden, dan hadden wij 't ook gedaan.

Bron: Vogue NL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook