Door deze favo behandelingen van BN’ers straal jij nog meer deze zomer

Bekende gezichten als Estelle Cruijf, Kim Feenstra, Jaimie Vaes en Chantal Janzen gingen je al voor.

Lees ook

Heb jij die strakke buik, ronde billen en stralende huid al van je wensenlijstje gestreept omdat je sportschool dicht is? Think twice!

Jij straalt deze zomer nog meer dan je nu al doet en dat zonder inspanning. Het enige wat je moet doen is een bezoek brengen aan BLOY Institute in Amsterdam. Bekende gezichten als Estelle Cruijf, Kim Feenstra, Jaimie Vaes en Chantal Janzen gingen je al voor.

Moeiteloos een intensieve ab workout in 30 minuten

Doe jij lachend en zonder hartslagverhoging een buikspier work-out in een half uurtje? Eén behandeling met de nieuwe EM body-tight van BLOY staat gelijk aan een 30 minutes ab workout! Waar tijdens een reguliere workout 20 tot 30 procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna 100 procent van je spieren. Ze doen het zelfs moeiteloos! Wait what? Ja, met deze zeer effectieve behandeling vergroot jij je spiermassa en neemt je vetpercentage af. Je ziet er niet alleen anders uit, maar je merkt met sporten ook dat je core sterker is geworden.

Meer spiermassa en een lager vetpercentage

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm (6 sessies verspreid over 2 á 3 weken) en heeft als behandelzones de buik, de billen en de armen. Zodra je ligt, worden de handstukken op het lichaam gezet via een elastische band. Deze zorgen voor elektromagnetische energie, die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van je spieren toe.

Omdat je tijdens de behandeling niet zweet, kun je daarna direct door naar je volgende afspraak (win-win!). Daarnaast is er geen hersteltijd en heb je nauwelijks spierpijn, terwijl je wel direct een plattere buik, sterkere armen of strakke billen hebt. Willen we nu!

Stevige huid én minder cellulitis

Buik, check! Billen, check, armen, check! Breng ook je huid in optimale conditie met behulp van bindweefselmassages. Icoone®, de nieuwste behandeltechniek die je huid elastisch houdt. Deze beautybehandeling wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, waardoor de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd en blokkades verminderen. Ook helpt het om overtollig vocht – bijvoorbeeld onder de ogen- effectief af te voeren. Hierdoor word je huid zichtbaar steviger en heb je minder cellulitis.

Omdat er wordt gewerkt met twee applicatoren tegelijkertijd, maak je optimaal gebruik van de behandeltijd. Het apparaat neemt de manuele bindweefselmassage niet alleen over, het is ook in staat om nog dieper in het bindweefsel te werken. Daardoor zijn de resultaten beter en is het zelfs zichtbaar na één behandeling. Daarnaast kun je met het apparaat je volledige lichaam in één keer behandelen.

De prijs voor een EM body-tight kuur van 6 sessies is €600 of €150 per bezoek. Een Icoone® behandeling begint vanaf €70. bloyinstitute.com

Bron: Bloy Institute Amsterdam | Beeld: iStock (openingsbeeld), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook